Fiica Andreei Berecleanu a cucerit un bărbat controversat din showbiz la doar 19 ani. Partenerul ei s-a iubit și cu Andreea Antonescu

Ioana Bucur 15.07.2021, 21:06
Fiica Andreei Berecleanu a cucerit un bărbat controversat din showbiz la doar 19 ani. Partenerul ei s-a iubit și cu Andreea Antonescu

La doar 19 ani, fiica Andreei Berecleanu a cucerit un bărbat controversat din showbiz. Partenerul Evei Zaharescu s-a iubit și cu Andreea Antonescu.

Fiica Andreei Berecleanu a cucerit un bărbat controversat din showbiz

Eva Zaharescu a moștenit frumusețea mamei sale. Cu toate că este o prezență discretă în lumea mondenă, se pare că fiica Andreei Berecleanu a cucerit un bărbat controversat din showbiz, chiar dacă are doar 19 ani.

Cu toate că este foarte activă pe platformele de social media, tânăra nu a postat, până acum, nicio fotografie ce ar da de bănuit că ar avea un iubit. Lucrurile s-au schimbat, în urmă cu puțin timp, când Eva Zaharescu a publicat câteva imagini în care apare nimeni altul decât Ștefan Manolache, un adevărat „băiat de oraș” care are un istoric amoros ce cuprinde mai multe nume cunoscute din showbiz-ul românesc.

Se pare că povestea de dragoste a celor doi este abia la început, ei formând un cuplu de la sfârșitul lunii iunie. De câteva zile, însă, au decis să își oficializeze relația și online. Din fotografiile postate în secțiunea InstaStory reiese că cei doi amorezi s-au mutat deja împreună.

Fiica Andreei Berecleanu a cucerit un bărbat controversat din showbiz
Eva Zaharescu și noul său iubit

Cine este noul iubit al Evei Zaharescu

Ștefan Manolache, noul iubit al Evei Zaharescu, este un adevărat crai. Printre vedetele cu care ar fi avut relații se numără Silvia, concurentă la „Bravo, ai stil!”. După despărțirea de ea, Manolache s-ar fi consolat în brațele Adelei Tecuceanu, finalista celui de-al doilea sezon al emisiunii de la Kanal D.

Ștefan, care este fiul politicianului Mircea Manolache, a trăit o poveste de dragoste și cu celebra bloggeriță Ioana Grama, precum și cu nepoata fostului premier al României, Petre Roman. În palmaresul bărbatului se află și Andreea Antonescu. Cei doi au format un cuplu timp de aproape un an.

Mai mult, „Prințișorul taxiurilor”, cum este cunoscut în lumea mondenă, este și tată. Cea care i-a adus pe lume primul copil este Alexandra Ardelean:

„E un copil făcut din dragoste, dorit și iubit, este ceea ce mi-am dorit mai mult ca orice, m-a binecuvântat Dumnezeu cu cel mai de preț dar.

Dacă până acum am avut multe cumpene și dacă până acum spuneam că nu există om care să mă «potolească», iată că, în sfârșit, am un «must have», e Ayla minunea noastră și sunt recunoscător clipă de clipă pentru tot ceea ce am. Vreau doar să îi mulțumesc femeii ce mi-a dăruit minunea vieți mele”, declara, în urmă cu ceva timp, Ștefan Manolache.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...