Fiica Anamariei Prodan o face praf pe presupusa amantă a lui Reghecampf. Sarah, reacţie dură: „Gura de canal”

Iancu Andreea 01.08.2021, 17:16
Fiica Anamariei Prodan o face praf pe presupusa amantă a lui Reghecampf. Sarah, reacţie dură: „Gura de canal”

Scandalul apărut în familia Prodan – Reghecampf a stârnit reacții inclusiv din partea fiicei impresarei. Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan din căsătoria cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu, o face praf pe presupusa amantă a lui Reghecampf. Tânăra a făcut afirmații dure la adresa tinerei alături de care mulți presupun că tehnicianul ar trăi o escapadă în Grecia.

Fiica Anamariei Prodan o face praf pe presupusa amantă a lui Reghecampf

Tensiunea începe să atingă cote alarmante în cazul cuplului format de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Mariajul celor doi pare să fie în pericol, după ce zvonurile și declarațiile recente ale soților au dus la concluzia că ar exista o presupusă amantă cu care antrenorul Universitatea Craiova ar fi avut o escapadă în Grecia. Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan din primul mariaj, o face praf pe presupusa amantă a lui Reghecampf, explicând care este părerea sa despre acest tip de femei „ușoare”.

Nu vom mai accepta de acum niciodată femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă , femei care sunt cunoscute ca ‘Guri de Aur’ , de canal de aerisire, femei care au porecle Londra sau Dubai, femei care sunt plătite pentru calități orale (n.r. – vorbesc mult şi frumos) cu câteva sute de euro, femei care se îndrăgostesc subit de bărbați cu bani după ce s-au îndrăgostit de toți bărbații din România şi nu numai :)!, a spus Sarah Dumitrescu, potrivit Antena Sport.

Fiica Anamariei Prodan o face praf pe presupusa amantă a lui Reghecampf

Sarah, fiica Anamariei Prodan

„Bărbații care cred în așa gunoaie merită să fie puși pe cruce răstigniți”

În contextul actualului scandal, Sarah și-a amintit vorbele tatălui său, pe care Reghecampf i le-a spus la un moment dat despre tinerele care urmăresc bărbații cu bani pentru a-i seduce. Fiica Anamariei a primit o lecție importantă de viață de la tehnicianul craiovenilor, care a învățat-o să evite bărbații care aleg să își petreacă timpul cu astfel de prezențe feminine.

Toate astea ce intră în această categorie. Râd cu prietenii lui Laurenţiu şi spunem că merită bătute cu biciul ud! La fel şi bărbații care cred în așa gunoaie merită să fie puși pe cruce răstigniți, ca să nu își mai bată joc de familiile lor şi să nu mai aducă suferinţă copiilor lor. Deci, tatăl meu Laurenţiu asta mi-a spus: Niciodată să nu te uiți la un bărbat care își chinuie familia. O dezonorează, nu te respectă, te batjocorește, pleacă de nebun pe străzi, a mai spus Sarah Dumitrescu.

Care este adevărul despre presupusa escapadă din Grecia. „Doar nu credeți ca Laurențiu lua gura de canal în mașina familiei”

În urmă cu mai multe zile, Laurențiu Reghecampf apărea la masă, într-un restaurant, în compania unei tinere despre care se presupune că este amanta antrenorului. După aceste fotografii, Anamaria Prodan a dezvăluit că soțul său a plecat în Grecia pentru a se ruga. Întărind cele spuse de mama sa, Sarah a explicat faptul că tatăl său a făcut exact ceea ce Anamaria a precizat. În plus, fiica impresarei a avut cuvinte dure la adresa presupusei amante.

Doar nu credeți ca Laurențiu lua gura de canal în mașina familiei. Pentru că la noi nu e a mea a mamei sau a tatălui. Totul este al nostru. Al familiei. Tatăl meu a fost cu fratele meu să se roage în Grecia. Orice gură de canal, dacă era pe acolo era să culeagă resturile de pe masa tatălui meu, a mai spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...