Fiica Anamariei Prodan face dezvăluiri tulburătoare din intimitatea familiei. Sarah, despre relația cu Reghecampf. „Nu mai există în viața mea”

Anca Manolica 30.11.2022, 08:20

Sarah Dumitrescu, fiica din prima căsătorie a impresarei cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu, a făcut unele dezvăluiri tulburătoare din intimitatea familiei. Invitată în cadrul unei emisiuni online, tânăra în vârstă de 22 de ani a mărturisit cât de afectată este mama sa după divorțul de antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Fiica Anamariei Prodan, cu lacrimi în ochi când vorbește despre mama sa

Sarah Dumitrescu este fiica cea mică a Anamariei Prodan, din căsătoria cu Tibi Dumitrescu. În vârstă de 22 de ani, aceasta și-a petrecut perioada adolescenței în America, acolo unde a studiat și a practicat baschet de performanță, fiind astăzi o sportivă desăvârșită. Recent ea s-a întors în România, fiind văzută jucând în Echipa Națională de Baschet 3×3.

Invitată în cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță”, fiica Anamariei Prodan a vorbit cu emoții despre perioada foarte grea prin care a trecut familia sa. Aceasta a recunoscut că i-ar fi greu să își vadă mama într-o altă relație după despărțirea de Laurențiu Reghecampf, dar ea îi este alături la orice pas. Ba mai mult, a ales să vină din America pentru a sta cu ea.

Sarah Dumitrescu
Sarah Dumitrescu

„Nu îmi place să o văd cu altcineva”

În timpul căsniciei celor doi, tânăra a avut o relație foarte bună antrenorul, însă când el a decis să plece de acasă, toți cei trei copii au suferit mult. Întrebată dacă li s-a schimbat viața ei și familiei sale după separarea celor doi soți, Sarah a răspuns cu sinceritate că nimic nu mai este la fel.

„Eu sunt mai… îmi place să o apăr pe mama, mai ales acum. Să stai 15 ani cu cineva și să pleci… Nu știu. Nu îmi place să o văd cu altcineva (..)

Da! Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta, pentru că ceea ce s-a întâmplat e problema mamei, bine și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat! Pentru mine, el a plecat! Adică nu mai există în viața mea!

Acum noi trebuie să ne adaptăm la viața noastră fără el și rolul meu acum este cum să o fac pe mama fericită și să se simtă mai în largul ei! Până la urmă au trecut 15 ani de când e cu el. Dar ne are pe noi și cred că e destul! L-a iubit mult”, a spus tânăra baschetbalistă.

Citește și: Anamaria Prodan, decizie radicală în procesul cu Reghe. Ce se întâmplă cu numele de familie al impresarei. „Nu trebuie să îmi dea nimeni accept”

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...