Fiica Adrianei Iliescu, decizie neașteptată după admiterea la facultate. Eliza și-a schimbat complet planurile inițiale (Exclusiv)

Badea Violeta 01.10.2022, 08:24
Fiica Adrianei Iliescu, decizie neașteptată după admiterea la facultate. Eliza și-a schimbat complet planurile inițiale (Exclusiv)

În vârstă de 17 ani, Eliza Iliescu, fiica celei mai bătrâne mame din țara noastră, este extrem de inteligentă și matură pentru vârsta ei. Tânăra știe deja ce vrea de la viață și nu se lasă influențată de nimeni. Adolescenta a luat examenul de Bacalaureat cu media 9,50 și a intrat la facultatea pe care și-o dorea ințial. Acum, însă, și-a schimbat planurile. Iată ce decizie a luat fiica Adrianei Iliescu!

Eliza Iliescu, schimbare de plan după admiterea la facultate

Eliza Iliescu a studiat la Colegiul „Dimitrie Paciurea”, acolo unde a fost și șefă de promoție. La examenul maturității, tânăra a reușit să obțină o medie de peste 9.50 și a declarat că vrea să calce pe urmele mamei sale și să devină profesoară de română și de engleză, motiv pentru care s-a înscris la Facultatea de Litere. Peste doar câteva zile, fiica Adrianei Iliescu va merge la cursuri și spune că nu are deloc emoții.

„Important e că fac ceea ce-mi doresc, n-am emotii, sunt sigură că mă voi descurca. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură.

Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei Universități prestigioase din București”, a declarat, în exclusivitate pentru Playtech, Eliza Iliescu.

Citește și Ce note a luat Eliza Iliescu la Bacalaureat. Planurile mari pe care le are fiica celei mai bătrâne mame din România: „Va reuşi să le facă faţă” EXCLUSIV!

Ce note a luat Eliza Iliescu la Bacalaureat
Eliza Iliescu și mama sa

„M-am înscris si la a doua facultate”

Deși își dorește foarte mult să ajungă profesoară, tânăra a decis să se înscrie și la a doua facultate, chiar dacă pentru aceasta mama sa va fi nevoită să scoată niște bani din buzunar.

„M-am înscris si la a doua facultate, de Științe Umane. Nu avem nevoie de nimic, de niciun ajutor”, a precizat Eliza pentru aceeași sursă.

Eliza este hotărâtă și știe întotdeauna ce vrea, iar Adriana Iliescu nu își mai încape în piele de fericire. Femeia este extrem de mândră de fiica ei și spune că o va ajuta să-și achite studiile.

„Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!”, a declarat Adriana Iliescu, citată de sursa de mai sus.

Adriana Iliescu a fost profesoară de limba și literatura română și încasează o pensie de circa 4000 de lei, însă mama Elizei mai primește și o indemnizație de aproximativ 2000 de lei, de la Uniunea Scriitorilor.

Citește și La ce facultate a intrat Eliza Iliescu, fiica celei mai bătrâne mame din România. „Vreau să fiu profesoară”. EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...