FIFA 20 va conține și echipele din Liga 1: cu cine poți marca în viitorul joc EA Sports – VIDEO

Claudiu Surmei 17.07.2019, 15:59
FIFA 20 va conține și echipele din Liga 1: cu cine poți marca în viitorul joc EA Sports – VIDEO

Nicio ediție FIFA lansată până acum de Electronic Arts nu a conținut echipele din Liga 1. Pe internet circulă doar o variantă piratată în care te poți juca cu echipa favorită din campionatul național. Dar EA Sports va schimba acest lucru odată cu FIFA 20.

FIFA este un joc extrem de popular în România și chiar se organizează multe campionate în jurul acestui joc. Numai că, până acum, nicio ediție a jocului nu a introdus și echipele din prima ligă a României.

Asta pentru că erau campionate mult mai puternice, iar România nu era luată în seamă. Lucrurile se schimbă odată cu FIFA 20.

Noul joc, ce urmează a fi lansat în septembrie, va conține și echipele din Liga 1, potrivit ProSport.

Cu ce echipe românești vei puta juca în noul FIFA 20

Printre cei care au militat pentru introducerea Ligii 1 în noul joc FIFA se numără și Robert Pongracz, vicepreședintele LPF.

Naționala României este deja parte din joc, dar echipele de club nu erau.  În noul joc FIFA o să găsești echipele care activează în Liga 1 în sezonul 2019/2020: CFR Cluj, FCSB, Craiova, Viitorul, Astra, Sepsi OSK, Poli Iaşi, Gaz Metan Mediaş, Dinamo, Hermannstadt, FC Voluntari, FC Botoşani, Chindia Târgovişte şi Academica Clinceni.

FIFA 20 va fi lansat pe 27 septembrie 2019 și va fi disponibil pe PC, PS4, Xbox One, dar și pe Nintendo Switch.

Urmăriți Impact.ro și pe