Fetița din imagine este soția unui actor cunoscut din România. O recunoști?

Stan Filon 07.06.2023, 16:00

Fetița din imagine este soția unui actor cunoscut din România! Ți-ai dat seama cine este? Cea care a postat această imagine a fost chiar persoana în cauză, care a profitat de Ziua Copilului pentru a împărtăși cu fanii săi o imagine din copilăria sa.

Fetița din imagine este soția unui actor cunoscut din România

Așadar, soția unui actor cunoscut din România a sărbătorit Ziua Copilului postând pe o rețea socială o fotografie cu ea din copilărie. Fetița brunetă cu ochi expresivi avea pe atunci doar câțiva anișori și cu siguranță este destul de greu de recunoscut.

Vorbim despre nimeni alta decât despre Cristina Ștefan, soția actorului Deniș Ștefan, care a postat imaginea pe pagina sa personală de Facebook, iar fanii săi au rămas plăcut surprinși să vadă fotografia din copilăria ei și cum arăta la doar câțiva anișori. Ei bine, de atunci anii au trecut, iar Cristina a devenit o femeie foarte frumoasă, dar a redevenit…bebelușă. Mai exact, Cristina a fost „bebelușă” la emisiunea „Cronica Cârcotașilor”, unde dansa incitant, alături de colega sa de emisiune.

Fetita din imagine este sotia unui actor cunoscut din Romania
Fetita din imagine este sotia unui actor cunoscut din Romania

Relație de iubire ușor „ciudată”

Cu actorul Denis Șerban a la început o relație „ciudată”, cum a descris-o chiar ea. L-a cunoscut prima dată pe când avea doar 15 ani. Era la liceu, iar el era deja actor cunoscut. Cea care le-a făcut cunoștință a fost chiar mama ei, Luminița Filimon, care a lucrat la circ, dar și în filme ca și cascador.

„Noi ne-am cunoscut în 2012 la un spectacol medieval, în care am jucat împreună. Ne-am cunoscut la repetiții, filmări și aia a fost. Bineînțeles că îl știam din serialele TV. Îl știam chiar de atunci, eu eram la liceu, iar maică-mea fiind în domeniul ăsta al filmului, am fost o dată la ea la Buftea și mi-a făcut cunoștință cu el.

Aveam 15 ani, nu era cazul de așa ceva, doar că maică-mea a zis: Ea e fii-mea și uite, îți dau CV-ul ei! Și dacă e vreun loc, uite, ea e fii-mea! Ne-am văzut apoi în 2012, aveam 21 ani atunci. A doua oară l-am văzut cu alți ochi, a fost dragoste la prima vedere”, a povestit Cristina Ștefan, pentru Playtech-Impact.

Ei bine, cei doi s-au îndrăgostit pe loc și au făcut nunta la un an depărtare. În prezent au două fetițe împreună și recent vedeta a recunoscut că a avut de furcă cu boala copilăriei, cum mai este cunoscută varicela.

„Oficial, fetele au scăpat de varicelă! O lună a durat în total, au făcut pe rând: întâi Delia, apoi Domy care a luat de la ea. Au avut forme ușoare, doar disconfort în primele zile când a avut loc erupția… Noi adulții am făcut în trecut varicelă, eu la 12 ani și Denis la 25. Am bifat-o și pe asta! Ce să faci… astea sunt bolile copilăriei… Să înceapă distracția și să ieșim odată în parcuri”, a scris ea atunci pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...