Fetița de 2 ani, mușcată de mamă, a decedat într-un spital din Iași. Mama le-a spus medicilor că micuța s-a înecat în cadă

Elena Avramescu 13.09.2021, 11:34
Fetița de 2 ani, mușcată de mamă, a decedat într-un spital din Iași. Mama le-a spus medicilor că micuța s-a înecat în cadă

Tragedie în Iași, unde o fetiță de aproximativ doi ani a ajuns în comă la spital, în urmă cu doar câteva zile. Mama le-ar fi spus medicilor că fetița s-a înecat în cadă. Din nefericire, fetița a murit în cursul serii de ieri.

Fetița de 2 ani din Iași, mușcată de mamă, a decedat

Deoarece pe corpul fetiței erau semne de violență, poliția a fost alertată imediat de către reprezentații spitalului. Femeia n-a stat pe gânduri și le-a spus medicilor că a lăsat fetița nesupravegheată, timp 3 minute, în cada cu apă iar atunci când a revenit a găsit-o inconștientă. Deoarece fetița a murit în cursul zilei de dumincă, s-a dispus efectuarea necropsiei. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași fac acum verificări.

Aceasta le-ar fi declarat cadrelor medicale că ar fi lăsat-o nesupravegheată pe minoră pentru aproximativ 3 minute în cadă cu apă, iar când a revenit a găsit copilul inconștient, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vîjiac.

În plus, tatăl fetei o bănuiește pe mamă că ar fi agresat-o pe fetiță, deoarece micuța avea semne vizibile de violență pe corp. Bărbatul se află în stare de șoc. La acel moment, micuța se afla în moarte cerebrală.

Fetita de 2 ani din Iasi, muscata de mama, a decedat
Spital Iasi

Are coaste rupte, capul spart, fata nu mai are nicio şansă, că e în moarte cerebrală şi tot îi repetă că fata lui e moartă. Stopul poate l-a făcut prin înec, dar coaste rupte… celelalte lovituri de unde sunt?, a declarat mătușa fetiței.

Astfel că nici medicii, și nici rudele tatălui nu cred în povestea spusă de mama fetiței. Din nefericire, copilul în vârstă de 2 ani, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat.

La data de 8 septembrie ac, polițiștii ieșeni au fost sesizați de către reprezentanții unei unități medicale despre faptul că, în seara zilei de 07 Septembrie ac, o minoră de 2 ani a fost adusă de mama sa, care le-ar fi declarat că ar fi lăsat-o nesupravegheată pe aceasta aproximativ 3 minute în cada cu apă, iar când a revenit a găsit copilul inconștient.

Întrucât la data de 12 Septembrie anul curent, a fost constatat decesul copilului, a fost dispusă efectuarea necropsiei. În cauză polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează verificari pentru luarea măsurilor care se impun, a transmis IPJ Iași.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...