Fetele lui Gigi Becali, lăsate fără mașinile-cadou. Cum s-a întâmplat

Andrei Cezar 04.04.2020, 15:17
Fetele lui Gigi Becali, lăsate fără mașinile-cadou. Cum s-a întâmplat

Declarație surprinzătoare a lui Gigi Becali. Patronul FCSB a spus că nu le mai cumpără cadou mașini fiicelor sale, după ce pandemia l-a făcut să-și reevalueze prioritățile. Cunoscut drept un filantropt și un om cu suflet mare, latifundiarul din Pipera spune acum că nu-l mai interesează lucrurile materiale.

Gigi Becali și-a lăsat fetele fără mașinile-cadou: ”Ce faceți voi cu inelele și cu hainele acum?”

În vremuri de pandemie unii oameni înțeleg să se reîntoarcă la valorile cele mai importante, familia și oamenii apropiați. Astfel lucrurile materiale sunt puse pe plan secund, ele reprezentând întotdeauna hrana a egou-lui fiecărui om. Unul dintre cei care și-au reevaluat prioritățile în aceste vremuri este și patronul FCSB, Gigi Becali. Dacă până acum, credincios fiind, își etala bunurle materiale și avuțiile, fie că vorbim de palatul din Aleea Alexandru, de mașinile de lux, ori chiar de ”valiza cu bani”, iată că acum latifundiarul din Pipera aproape că nu mai vrea să știe de bogății.

„Pe mine nu mă mai interesează lucrurile materiale. Mă debarasez de ele. Oricum bogații au luat-o razna. Și eu. Dădea lumea mii și mii de euro pe genți, mașini și palate. Vai de capul nostru… Acum a venit coronavirusul și a zis «Vă țin în casă! Ce faceți voi cu inelele și cu hainele?” a declara Gigi Becali la Pro X.

Fetele lui Gigi Becali, lăsate fără mașinile-cadou. Cum s-a întâmplat
Fetele lui Gigi Becali, lăsate fără mașinile-cadou. Cum s-a întâmplat

Acest mod de a gândi se răsfrânge și asupra fiicelor sale, Teodora, Alexandra și Cristina, cărora le promisese câte o mașină cadou.

”Cred că în următorii 2-3 ani oamenii vor mai avea o reținere în a cumpăra lucrurile. Eu voiam să le cumpăr fetelor mele câte o mașină cadou. Dar, hopa!, m-am retras. Așa vor face oamenii. Dar probleme vor fi tot la săraci. Pe ei îi afectează boala”,a mai declarat latifundiarul.

De Paști, Gigi Becali vrea să meargă la biserică

Îl cunoaștem cu toții pe Gigi Becali drept un om foarte credincios. El speră ca până de Paști lucrurile să se îmbunătățească și să se poată merge la biserică.

„Eu stau în casă, respect legea. Pentru bogați e mai ușor, că ai curte mare. Tot pentru săraci e mai greu.  Eu cred că trece repede și vom putea merge la biserică de Paște, la Înviere. Așa sper, va face Domnul o minune. Noi suntem țară ortodoxă și fiecare sat și oraș are un înger păzitor. O să vedeți că se va face o minune.”, a declarat Becali.

Urmăriți Impact.ro și pe