Ferma 2020. Cine sunt ultimii concurenți din emisiunea de la PRO TV

Rădulescu Valentin 12.08.2020, 12:45
Ferma 2020. Cine sunt ultimii concurenți din emisiunea de la PRO TV

Echipele care vor participa la Ferma din acest an au fost completate. Ultimii concurenți au intrat pe tărâmul de luptă și vor să dea tot ce au mai bun pentru a le dovedi tuturor că experiențele prin care au trecut în viață le-au fost de ajutor. Cine sunt ultimii concurenți înscriși pentru emisiunea difuzată pe PRO TV?

Ultimii concurenți înscriși în Ferma

De curând au apărut ultimii patru concurenți, care vor completa echipa orășenilor în emisiunea Ferma, difuzată pe Pro TV. George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nhamany, își vor arăta puterea într-o luptă dură. Cei patru concurenți dau dovadă de o experiență de viață uimitoare și vor lupta până la capăt. De asemenea, fiecare a vorbit câte un pic despre el pentru Pro TV.

„Cel mai mult m-a motivat psihologia din spatele Fermei. De pe canapea pare simplu și interesant. Dar acolo, în interior, lucrurile devin dificile: cred că Ferma este întoarcerea la umanitate, deoarece se va vedea, exact, cine ești cu adevărat.”, a spus George Piștereanu, actorul care a dat dovadă de curaj prin rolul lui Tibor, din serialul VLAD.

„Îmi plac provocările, îmi place adrenalina și o văd ca o pe bună modalitate de a-mi testa limitele. E prima dată când voi sta o perioadă lungă fără familie, fără gadget-uri, fără motocicletă”, a mărturisit Bogdan Stoica.

 Cine sunt ultimii concurenți din emisiunea de la PRO TV
Cine sunt ultimii concurenți din emisiunea de la PRO TV

Concurenții sunt gata de luptă

Concursul are la bază 16 concurenți, care fac parte din două tabere, echipa orășenilor și cea a sătenilor. Fiecare dintre ei are un stil de viață unic și vor să dea dovadă de curaj în următoarea ediție din Ferma. Cei patru nou veniți vor completa echipa orășenilor alături de Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.

„Faptul că locuiesc într-un oraș cosmopolitan, mă face să îmi doresc să mă apropii mai mult de viața pe care au trăit-o bunicii noștri. Știu că pot duce și lupta asta.”, a spus Elena Chiriac.

Vreau să-mi depășesc limitările, să știu că pot să fac față în orice situație, indiferent cât de neprielnice sunt condițiile. Cred foarte mult că puterea vine din interiorul meu, de aceea vreau să-mi dovedesc mie că am acea forță lăuntrică”, a povestit despre ea Giulia Nahmany, născută în Israel și mutată în România.

Urmăriți Impact.ro și pe