Fericirea li se citește pe chip. Cum au fost surprinși Smiley și Gina Pistol, după ce s-a spus că urmează să devină părinți

Elena Avramescu 07.09.2020, 16:59
Fericirea li se citește pe chip. Cum au fost surprinși Smiley și Gina Pistol, după ce s-a spus că urmează să devină părinți

Vestea conform căreia Gina Pistol și Smiley vor avea un copil a șocat showbiz-ul românesc. După o relație de aproape patru ani, cei doi o să aibă un copil. Prezentatoarea este extrem de fericită, fiind însărcinată în două luni. Și Smiley este încântat peste măsură că iubita sa urmează să îi dăruiască un copil.

Cum au fost surprinși Smiley și Gina Pistol

În decursul zilei de ieri, Smiley a postat o fotografie pe contul său de Instagram, în care apare alături de Gina Pistol. Amândoi aveau un zâmbet până la urechi și păreau extrem de fericiți. În descrierea pozei acesta a spus: “O duminica linistita va doresc! Aminti-va de voi,de ce va bucura,de ce va motiveaza…si incepeti saptamana viitoare cu optimism si incredere! Va fi bine!”

Fanii au fost fericiti să vadă poza cu cei doi, fiindcă rareori s-au fotografiat împreună și au postat poze pe social media. Astfel că au fost complimentați pentru cât de frumos arată împreună: “O duminica superba, frumoșilor! ?❤️, Două frumuseți native…, Sunteți minunați împreună ❤️, Ce frumoși sunteți! ♥️♥️…vă ador! ??, Sunteți frumoși..duminică plăcută ????❤️❤️❤️❤️❤️, Ce frumoși sunteți !! Iubire maximă !! ❤️❤️❤️, Mereu am stiut ca ai tot timpu’ pistol la tine, Iubiti-va si respectati-va. Sunteti simpatici amândoi”.

Cum au fost surprinși Smiley și Gina Pistol
Smiley și Gina Pistol, surprinși într-o ipostazi romantică

Gina este extrem de fericită de când a aflat că este însărcinată

“Gina parcă plutește de când a aflat. Este ceea ce își dorea cel mai mult, un copil. Are 38 de ani, normal că este foarte fericită, însă, în același timp, ținând cont de faptul că nu mai are chiar 25 de ani, este și puțin emoționată, precaută. Acest copil nu a apărut din senin, ea și Smiley și l-au dorit, au planificat. Nu se mai protejează de mult timp. Însă nu au fost disperați, nu au așteptat barza cu cronometrul în mână. Au spus că atunci când o să vrea Dumnezeu, se va întâmpla”, au declarat pentru impact.ro apropiați ai acestora.

Gina Pistol a făcut un sacrifiu mare de dragul copilului pe care urmează să-l aibă. De peste 20 de ani, vedeta face tratamente puternice pentru a scăpa de acneea purulentă. Unele dintre ele extrem de puternice, care i-au distrus organismul. În urmă cu doi ani de zile, Gina a obținut un tratament medicamentos din străinătate, fiind foarte bun pentru că a scapat-o de craterele și problemele teribile cu tenul.

Tratamentul nu poate fi întrerupt pentru că problemele inițiale vor reapărea, dar fiindcă este însărcinată, va trebui să oprească tratamentele pentru că toate medicamentele de acest gen sunt complet interzise în sarcină, fiind hepato-toxice, astfel că există posibilitatea de a afecta fătul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI