Femeile din zodiac care te lasă fără bani. Mihai Voropchievici le dă de gol

Ana Anitoiu 07.09.2022, 07:58
Femeile din zodiac care te lasă fără bani. Mihai Voropchievici le dă de gol

Femeile din zodiac care te lasă fără bani au fost date de gol de numerologul Mihai Voropchievici, care a făcut un clasament al acestora. Iată care dintre ele se află în top cinci, precum și care sunt interesate mai puțin de banii partenerului de viață.

Ce femei din zodiac lasă bărbații fără bani. Top 5

Pe primul loc în top cinci femei din zodiac care lasă bărbații fără bani se află femeia Pești, care nu este interesată decât de latura financiară, conform numerologului Mihai Voropchievici.

Pe cel de-al doilea loc se află femeia Leu, care nu are nicio problemă în a lua cardul bancar al bărbatului și a cheltui după pofta inimii, considerând că merită orice răsfăț.

Podiumul este completat, pe locul al treilea, de femeia Balanță, care vrea să primească atenții, chiar dacă ceva mai rar decât cele de pe locul I și al doilea. În general, își dorește lucruri scumpe.

Cel de-al patrulea loc în acest top este ocupat de femeia Taur. Ori de câte ori este tristă, un cadou frumos o poate înveseli. Însă, chiar dacă și ea apelează cu încredere la cardul bărbatului, caută să cumpere ceva mai puțin scump.

Locul al cincilea îi aparține femeii în zodia Scorpion. Numerologul Mihai Voropchievici a spus, la Antena 3, că aceasta oferă la fel de mult cât primește. Când primește puțin, oferă puțin. Partenerul ei de viață n-ar trebui să încerce să-i facă un cadou ce nu îi place.

Femeile din zodiac care te lasa fara bani
O femeie facandu-si un selfie la cumparaturi. Foto: pexels.com

Femeile din zodiac mai puțin interesate de banii bărbaților

Conform numerologului Mihai Voropchievici, locul șase în clasamentul femeilor din zodiac, în funcție de cât de mult apelează la portofelele bărbaților, îi aparține femeii din zodia Rac. Aceasta nu acceptă decât o floare.

Locul al șaptelea în clasament este ocupat de femeia Gemeni, care nu vrea decât bomboane și flori. Aceasta nu vrea să depindă de nimeni și detestă să fie datoare.

Pe locul opt în clasament se află femeia Berbec, care este veșnic nemulțumită, chiar și de cadourile pe care le primește, conform numerologului. Aceasta se supără dacă atenția a fost prea ieftină sau prea scumpă.

Pe locul nouă se află femeia Fecioară, care își dorește să primească ceva la fiecare zi specială din viața ei, potrivit numerologului Mihai Voropchievici.

Locul zece îi revine femeii Capricorn, care în general are banii ei și este foarte ordonată. Pentru ea, banii de la partenerul de viață sunt doar un bonus.

Locul 11 este al femeii Vărsător, care nu își dorește decât niște atenții simple, cum ar fi un abonament la o sală de întreținere sau la un salon de înfrumusețare.

Pe locul 12 se află femeia Săgetător. Deși detestă zgârciții, aceasta dar ocupă doar această poziție în clasamentul „celor mai costisitoare femei” din zodiac, conform numerologului.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...