Femeile din zodiac care nu sunt bune de neveste. Te înșală cu prima ocazie

Badea Violeta 09.02.2023, 15:07
Femeile din zodiac care nu sunt bune de neveste. Te înșală cu prima ocazie

Ai o relație serioasă și intenționezi să faci pasul cel mare? Ei bine, ai grijă! Potrivit experților în astrologie, unele femei din zodiac sunt tentate să-și înșele partenerii de viață. Acestea sunt capabile să te înjunghie pe la spate fără să stea pe gânduri, din diferite motive. Iată femeile din zodiac care trişează în dragoste!

Cele mai infidele femei din horoscop

Berbec

Sunt firi aventuroase, așa că nu se pot abține să nu-și înșele partenerii de viață. În general, le place să se deplaseze și, în timp ce fac acest lucru, găsesc bărbați care devin prada lor.

Cel mai rău este că nu neagă, ci dau vina pe victimă, eliminând orice urmă de vinovăție. Femeile Berbec au, de asemenea, mecanisme de apărare puternice care le ajută să justifice un astfel de comportament nepotrivit.

Atâta timp cât ele cred că au făcut-o pentru un motiv întemeiat, nimeni nu le poate convinge că greșesc. Pentru femeile născute sub acest semn zodiacal, este vorba de explorarea vieții, iar trădările fac parte din acest joc.

Cele mai infidele zodii
Cele mai infidele native

Gemeni

Datorită curiozității lor înnăscute și a marii lor agilități mentale, femeile Gemeni se vor plictisi de moarte alături de un partener introvertit și lipsit de umor.

Dacă li se permite să vorbească, vor justifica orice, pentru că femeile Gemeni au darul vorbirii și sfârșesc prin a-l face pe celălalt să se simtă vinovat, chiar dacă infidelitatea a fost comisă de ele. Aceste native știu să se apere. Fac acest lucru foarte bine!

Citește și Horoscop zilnic, 9 februarie 2023. Zodia Vărsător, probleme în familie. Zi complicată și pentru Săgetători!

Leu

Dacă entuziasmul și surprizele nu sunt prezente în relație, femeile Leu vor căuta pe altcineva și vor renunța la tot, fără absolut nicio remușcare. Dacă îți dorești o Leoaică în viața ta trateaz-o ca pe o regină.

Doar așa va curge lapte și mere în relația ta. În clipa în care dai cel mai mic semn că nu o mai divinizezi, trădarea va fi la fiecare pas și iubirea va dispărea.

Citește și Fluturi în stomac și bătăi intense ale inimii anunță horoscopul dragostei din luna februarie. Vești bune pentru majoritatea nativilor!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...