Femeile celebre din viaţa lui Peter Imre. S-a iubit cu actriţa Corina Dănilă, a luat-o de soţie pe Marina, fiica lui Teodor Meleșcanu

Andra Daoud 02.07.2022, 09:12
Femeile celebre din viaţa lui Peter Imre. S-a iubit cu actriţa Corina Dănilă, a luat-o de soţie pe Marina, fiica lui Teodor Meleșcanu

Peter Imre s-a stins din viață vineri seară, după o îndelungată luptă cu cancerul. Omul de afaceri a avut o viață demnă de un scenariu de film: a primit diagnosticul înainte de a împlini 20 de ani și tot în aceeași perioadă femeia cu care avea o relație i-a dat vestea că așteaptă un copil. Afaceristul a avut apoi relații cu femei celebre, printre care Corina Dănilă. Ulterior s-a căsătorit cu Marina Meleșcanu, fiica politicianului Teodor Meleșcanu.

Cu ce femei celebre s-a iubit Peter Imre

Peter Imre a fost unul dintre cei mai cunoscuți și căutați oameni de afaceri din România. Cu o carieră de peste trei decenii, acesta s-a remarcat atât în mediul de business, cât și în peisajul monden. Era un milionar excentric, colecționa mașini, și a avut relații cu câteva femei celebre din showbiz.

Înainte de a se căsători, Peter Imre a avut o relație cu actrița și prezentatoarea TV Corina Dănilă. Cei doi au fost împreună la începutul anilor 2000, iar relația lor a ținut primele pagini ale tabloidelor, la vremea respectivă. S-a scris atunci că afaceristul a cerut-o de soție pe Corina Dănilă, însă el a specificat că nu a fost vorba despre așa ceva. Nu era un inel de logodnă, ci un simplu cadou, potrivit spuselor sale.

„A fost un gest menit să marcheze un moment foarte important pentru ea. N-a fost în văzul lumii, pentru că inelul a fost bine ascuns, nevăzut de ochii lumii. Ulterior, în momentul în care Corina a fost întrebată de presă ce-a primit de la Peter, a spus că a primit un inel. Dar nu a fost o cerere în căsătorie”, declara, în urmă cu ceva timp, afaceristul.

Femeile celebre din viata lui Peter Imre. S-a iubit cu actrita Corina Danila, a luat-o de sotie pe Marina, fiica lui Teodor Melescanu
Peter Imre si Corina Danila, in perioada in care formau un cuplu

S-a căsătorit cu Marina Meleșcanu

Peter Imre avea să ofere inelul de logodnă câțiva ani mai târziu, însă nu Corinei Dănilă, ci Marinei Meleșcanu, fiica fostului ministru de Externe, Teodor Meleșcanu. Cei doi s-au căsătorit în anul 2006 și au rămas împreună până în ziua în care afaceristul s-a stins. Cea care i-a devenit soție în urmă cu 16 ani este medic stomatolog și predă la Facultatea de Medicină Dentară din București.

În anul 2010, Peter Imre a intrat în vizorul presei tabloide, care a scris că ar avea o legătură extraconjugală cu Adriana Săftoiu. Paparazzi i-au surprins în câteva ocazii, odată în timp ce luau masa într-un restaurant din centrul Bucureștiului și altă dată ieșind pe rând dintr-un bloc aflat în zona Aviației.

Peter Imre a devenit tată când era foarte tânăr și are un fiu din prima căsnicie. Femeia care îi era parteneră atunci i-a dat vestea că este însărcinată chiar în perioada în care medicii l-au diagnosticat cu cancer.

„A devenit mama copilului meu înainte să ne căsătorim. Tocmai fusesem diagnosticat cu o boală incurabilă, cancer, și mi se spusese că nu pot să am copii. Și chiar atunci femeia aceasta mi-a spus că voi fi tată! Dumnezeu știe ce face și trebuie lăsat să facă ceea ce trebuie. Sigur că, de atunci, medicina a evoluat, boală nu a mai fost ceea ce părea să fie, dar atunci, părinții mei au rugat-o pe Lacrima să lase copilul, cu atât mai mult cu cât eu aveam doar 19 ani și mi se spunea că voi muri în câțiva ani”, a povestit Peter Imre pentru publicația Tango.

Peter Imre dezvăluia, într-un alt interviu, că are o relație foarte apropiată cu fiul lui din prima căsătorie.

„De la 8 ani suntem împreună, ne facem toate vacanțele împreună. E o relație senzațională. Dintre toate relațiile din lumea aceasta, pe cea mai bună o am cu fiul meu. Dar e și cea mai tensionată. Copilul nostru e cu mine, la București, e prietenul meu”, spunea Peter Imre în anul 2007, în același interviu din Revista Tango.

 

Urmăriți Impact.ro și pe