Femeie bătută cu bestialitate de iubitul ei pentru că a venit acasă mirosind a mâncare. Motivul e incredibil!

Diana Radu 11.05.2020, 15:58
Femeie bătută cu bestialitate de iubitul ei pentru că a venit acasă mirosind a mâncare. Motivul e incredibil!

O femeie din Marea Britanie a fost supusă unor abuzuri fizice repetate de către iubitul său, doar pentru că job-ul ei presupunea să vină acasă mirosind a mâncare. Se pare că bărbatul nu suporta mirosul de carne gătită, deoarece era vegetarian.

Mărturisirile femeii bătute de iubit: „M-a atacat din cauză ca miroseam a bacon”

Tânăra a povestit că iubitul său i-a interzis să mai consume produse de origine animală, deoarece el era vegetarian. În plus, acesta îți ieșiea din minți când iubita sa venea acasă mirosind a mâncare gătitră, drept pentru care apela de cele mai ori la violență fizică și verbală pentru a o pedepsi.

„În timp ce era nervos, mi-a luat o rochie pe care mi-am cumpărat-o de ziua mea și a început să o rupă. M-am rugat de el să nu o facă, dar fără rezultat. Mi-a mai luat și alte haine pe care mi le-a distrus. A făcut tot ce a putut pentru a mă izola de toată lumea. A luat o sticlă de oțet și m-a lovit în cap cu ea. M-a bătut. Am căzut pe podea și m-am ghemuit, încercând să-mi protejez fața cu o pernă, dar el nu s-a oprit”, a spus victima.

femeie, abuzuri, marea britanie
Mărturisirile femeii bătute de iubit: „M-a atacat din cauză ca miroseam a bacon”

Iubita agresorului a mai povestit că nu înțelegea comportamentul partenerului său, mai ales că ea era singura dintre ei care avea un loc de muncă și care aducea venituri în casă. Însă, după ce a fost supusă mai multor agresiuni, aceasta și-a dat seama că ceea ce trăiește nu este iubire și că fără să vrea a devenit o victimă a violenței domestice.

„Am crezut că mă iubește, dar încerca să controleze fiecare aspect al vieții mele. Niciodată nu am vrut să fiu vegetariană, dar el mă făcea să simt ca și cum trebuia să fiu. După ce m-a atacat din cauză ca miroseam a bacon, am știut că mi-a fost de ajuns. Sunt ușurată că a ieșit din viața mea”, a mai povestit victima.

Urmăriți Impact.ro și pe