Femeia salvată după ce a fost luată de viitură în Argeș a murit la spital

Badea Violeta 03.06.2023, 22:47
Femeia salvată după ce a fost luată de viitură în Argeș a murit la spital

Prima victimă a inundațiilor din ultima perioadă este o femeie din județul Argeș de 55 de ani. Ea a fost luată de viituri sâmbătă, pe data de 3 iunie, însă localnicii au reușit să o scoată din apă. Din păcate, starea sa nu era tocmai bună și a fost transportată la spital, unde a încetat din viață.

O femeie a încetat din viață după ce a fost luată de viituri în județul Argeș

O femeie de 55 de ani a fost luată de viituri sâmbătă, 3 iunie, în localitatea Albești, judeţul Argeş. Aceasta a fost ajutată de câțiva localnici să iasă din apă, însă oamenii au observat că femeia se află în stop cardio-respirator și au solicitat intervenția unui echipaj SMURD.

Medicii au efectuat manevre de resuscitare la fața locului, în urma cărora persoana de 55 de ani a prezentat „activitate cardiacă” și a fost transportată la spital. Din păcate, acolo organismul său a cedat.

„La data de 03 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi căzut în albia unui pârâu din localitatea Albeștii de Argeș și ar fi fost luată de ape.

Pentru salvarea femeii, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș și pompieri. Femeia, care fusese extrasă din apă de către un localnic, prezenta semne vitale”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

„Din păcate, la scurt timp, femeia a decedat. Din primele verificări, s-a stabilit faptul că, în jurul orei 16.00, femeia, de 55 de ani, din Albeștii de Argeș, ar fi încercat să traverseze, pe o punte improvizată, Pârâul Valea Povernii, și ar fi căzut în apă, fiind salvată, de către un localnic, la aproximativ 2 km, în aval”, au mai transmis autoritățile argeșene.

Citește și Avertisment meteo de ultimă oră. Cod galben de inundații în România, ce județe sunt vizate!

Prima victima a inundatiilor
Prima victima a inundatiilor

Trafic restricționat pe DN7, lângă localitatea Călimănești

Traficul rutier este restricționat pe DN 7, la km 195, lângă localitatea Călimănești din județul Vâlcea. Din primele informații, carosabilul s-a inundat.

Chiar în aceste momente, echipajele specializate intervin, iar circulația rutieră a fost restricționată pe ambele sensuri de mers. Autoritățile transmit că traficul rutier este deviat pe DN 7CC, Centura Călimănești.

Citește și Cod portocaliu de vreme rea: furtuni, ploi torențiale și grindină. Zonele afectate din România!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...