Femeia în care Cătălin Botezatu are încredere totală. Îi știe absolut toate secrete. Chiar și pe cele mai intime

Badea Violeta 14.10.2022, 11:10

Cătălin Botezatu este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați creatori de modă din țara noatră, dar și din străinătate. Datorită carierei pe care o are, acesta a fost tot timpul înconjurat de femei care mai de care mai frumoase, însă numai una a reușit să-i câștige încrederea. Ea îi știe absolut toate secretele. Iată despre cine este vorba!

Ea este femeia care îi ştie toate secretele lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este cel mai renumit creator de modă din România. De curând, acesta a lansat o colecție home, cu accesorii pentru casă.

„Lenjeriile de pat sunt pe mai multe nuanțe, patru nuanțe. Sunt din niște materiale care țin la tăvăleală ca să zic așa. Alea din mătase nu sunt bune. Transpiri, se murdăresc foarte repede și aluneci. Trebuie să aibă aderență. Le-am testat eu”, a declarat designer-ul pentru Ego.ro.

„Ca designer este firesc să faci și o colecție „home”, adică adresată casei tale. Atunci am făcut prosoape de baie, mici, mari, halate, prosopul pe care îl pui în fața chiuvetei sau a dușului, turbanele pentru femei când ies din cadă, să-și țină părul în Botezatu și nu în ultimul rând lenjerii de pat.

La anul o să aveți parte și de alte surprize pentru că așa am făcut tot timpul. Gândește-te că sunt primul care a făcut curele, portofele, fulare, dar ce nu am făcut. E o continuitate în munca mea”, a mai precizat creatorul de modă.

„Stau de vorbă cu ea la cafeluță”

Mii de femei ar da orice pentru a petrece măcar un minut la o cafea cu Cătălin Botezatu, însă prea puține sunt cele care reuşesc acest lucru. Totuși, există o anumită reprezentată a sexului frumos care a devenit confidenta designeru-ului.

Cei doi stau de vorbă la cafeluță ori de câte ori au ocazia, dar nu vă panicaţi. Nu este vreo pretendentă sau vreo iubită. Este vorba despre doamna care îl ajută pe Cătălin Botezatu la curățenie.

,,O iubesc pe tanti Nela. O am pe tanti Nela de mulți ani și mă distrez copios cu ea pentru că ea vine, mă trezește, îmi face cafeaua, îmi aduce croissant, îmi aduce tot felul de chestii de mâncat dimineața. Stau de vorbă cu ea la cafeluță.

Este o femeie extraordinară. E o mână de om, dar este extraordinară. Am mai multe mame. O am pe mama, tanti Nela care se ocupă de mine și o mai am pe Mary de la Sibiu, pe care o iubesc”, a dezvăluit creatorul de modă pentru sursa citată.

Citește și Cătălin Botezatu, pregătit să se însoare. Designerul a făcut declarații neașteptate despre pasul cel mare. „O voi face publică”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...