Femeia după care Cristi Borcea a fost înnebunit. Nu s-a ferit să afle Valentina Pelinel

Badea Violeta 16.06.2022, 17:51

Nu este niciun secret faptul că soțul Valentinei Pelinel, Cristi Borcea, a avut foarte multe relații cu femei care i-au dăruit și copii. În total, fostul acționar de la Dinamo are nu mai puțin de nouă moștenitori, cu patru femei. Acum, Cristi Borcea pare să-și fi găsit liniștea alături de fostul model cu care s-a căsătorit în 2018. Puțină lume știe însă că, înainte să meagă la altar cu frumoasa blondină, fostul patron al clubului din Ștefan cel Mare a fost înnebunit după o altă femeie. Iată despre cine este vorba!

Femeia care i-a pus capac lui Cristi Borcea

Cristi Borcea și Valentina Pelinel trăiesc o frumoasă poveste de iubire, dar, înainte de a o cunoaște pe blondină, fostul patron de la Dinamo a fost un adevărat crai. Acesta s-a iubit cu mai multe femei, care l-au făcut și tată.

Mai puțin cunoscut este, însă, faptul că afaceristul a îndrăgit o femeie, dar până la urmă, a rămas cu inima frântă din cauza acesteia. Este vorba despre celebra cântăreață, Shakira.

Fostul patron de la Dinamo a avut dintotdeauna o slăbiciune pentru solista columbiană. De altfel, soțul Valentinei Pelinel a și recunoscut că o simpatizează pe frumoasa solistă.

Îmi place Shakira, nu degeaba îi imitam dansul la victoriile dinamoviştilor. Dar eu vreau nuntă, nu spectacol. Nu vă daţi seama ce-ar fi fost în Bucureşti dacă o aduceam pe Shakira?

De la aeroport începea show-ul. Îi mulţumesc naşului Gigi pentru intenţie, dar şi fără Shakira va ieşi o nuntă ca-n basme. Vă asigur eu”, declara Cristi Borcea, în urmă cu ceva timp, pentru Libertatea.

Shakira
Shakira

Gigi Becali a vrut să-i împlinească visul de a o vedea pe Shakira

Gigi Becali a vrut să-i împlinească visul lui Cristi Borcea și să o aducă pe celebra cântăeață la nunta fostului patron de la Dinamo din 2011 cu Alina Vidican. Patronul FCSB l-a cununat pe afacerist și a intenționat să-i împlinească această dorință, însă prețul cerut de artistă l-a făcut să dea înapoi.

„Am contactat-o pe Shakira si cere 500.000 de euro, daca voia o sută, două de mii de euro, dădeam, dar 500.000 nu dau pe criza asta financiară, pentru că ar putea zice lumea ca tocmai acum m-am găsit să fac aşa ceva”, declara, la vremea aceea, Gigi Becali.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...