Femeia de care Pepe s-a apropiat după divorț. Ce se întâmplă când noua lui iubită nu este prin preajmă

Ioana Bucur 15.07.2021, 23:53
Femeia de care Pepe s-a apropiat după divorț. Ce se întâmplă când noua lui iubită nu este prin preajmă

După despărțirea de Raluca Pastramă, este un bărbat liber și pare că profită din plin de noul său statut. Cine este femeia de care Pepe s-a apropiat după divorț. Ce se întâmplă când noua lui iubită nu este prin preajmă.

Femeia de care Pepe s-a apropiat după divorț

Pepe se bucură din plin de atenția pe care o primește din partea reprezentantelor sexului frumos, de când nu mai este bărbat căsătorit. Artistul a recunoscut recent că are o nouă iubită, frumoasa Yasmine. Anunțul a fost făcut pe rețelele de social media, în stilul său caracteristic, după ce au fost văzuți sărutându-se cu pasiune la un eveniment monden.

„Am tot apărut în presă și am fost sunat de mai mulți jurnaliști, să mă întrebe dacă sunt în relație cu o fată Yasmine. Băi, fraților, nici nu știu cum arată, nu vreau să … chiar nu vreau să vă spun.

Pe bune, te duci într-un club, te săruți și tu cu cineva, pac știre. Poate că nu e cazul, oricum sunt liber să fac ce vreau”, a declarat Pepe, într-un InstaStory.

Doar că artistul nu este singur nici în momentele în care noua sa iubită nu îi este alături. Artistul s-a fotografiat cu Natalia Duminică, fostă concurentă la „Românii au talent”. Imaginea, în care cei doi sunt foarte apropiați, a fost redistribuită de artist pe contul său de Instagram.

Femeia de care Pepe s-a apropiat după divorț
Pepe și Natalia Duminică

Natalia Duminică are o poveste de viață impresionantă

Fosta concurentă de la „Românii au talent” are o poveste de viață impresionantă. Natalia s-a născut în aprilie 1990, în Chișinău, într-o familie de artiști. Mama ei este și ea dansatoare de belly dance, iar tatăl ei, care le-a abandonat când ea avea doar patru ani, este interpret de muzică populară.

„Noi suntem o familie de dansatori, din mamă-n fiică ne-am ocupat cu dansul, pasiune împărtaşită de către toţi membrii familiei noastre, pe care sper să o pot trece mai departe copiilor şi, de ce nu, nepoţilor mei. Numele meu este Natalia Duminica, sunt născută pe 8 Aprilie, 1990, în Chişinău. Mi-am dedicat viaţa artei şi cu asta ma şi ocup, la fel si mama mea, care mă sprijină în activitățile mele și, desigur, mă încurajează cum poate și cum știe ea mai bine. Mama mea, Aliona Duminică, este de profesie coregraf și după un șir de ani în care a dansat, a decis să-și deschidă școala proprie de belly dance!

Părinții mei sunt dansatori, au lucrat împreună într-un colectiv unde s-au și cunoscut. S-au despărțit când eu aveam patru ani. Tatăl meu este încă artist și cântă folclor. Nu mai păstrez legătura cu el. Mama a început să danseze la vârsta de patru ani și a început cu baletul, după care a intrat la Liceul Coregrafic din Chișinău la secția Dans popular și în paralel dansa și în ansamblul Miorița condus de P. Andreicenco”, spunea Natalia Duminică, fostă concurentă la Românii au Talent.