Femeia cu cel mai mare număr de rude din lume. Are 222 de strănepoți, s-a căsătorit la 16 ani

Anca Manolica 09.03.2023, 14:35
Femeia cu cel mai mare număr de rude din lume. Are 222 de strănepoți, s-a căsătorit la 16 ani

O fotografie rară a surprins șase generații de femei într-un singur cadru! MaeDell Taylor Hawkins, o bătrână în vârstă de 98 de ani, din Kentucky a avut ocazia a își vedea, pentru prima dată, cea mai mică stră-stră-strănepoată, care are numai șapte săptămâni. A ținut-o în brațe de pe un pat de azil de bătrâni. Descoperă, în rândurile de mai jos, povestea femeii.

Femeia care are cel mai mare număr de rude din lume

O femeie în vârstă de 98 de ani din Kentucky, care are peste 230 de strănepoți, și-a întâlnit pentru prima dată stră-stră-strănepoata, așa cum se vede într-o fotografie emoționantă de pe Facebook care a devenit virală.

În poza emoționantă, Cordelia Mae Hawkins, cunoscută sub numele de MaeDell, poate fi văzută ținând-o în brațe pentru prima dată pe Zhavia Whitaker, un bebeluș de șapte săptămâni, la azilul ei din Kings Mountain, Kentucky. În fotografia virală mai apar fiica lui MaeDell, Frances Snow, nepoata Gracie Snow Howell, strănepoata Jacqueline Ledford și stră-strănepoata Jaisline Wilson.

Într-un interviu acordat Fox News, pe 6 martie, Gracie Snow Howell a povestit că nu au intenționat să facă o „întâlnire a fetelor” în cadrul acelei vizite, ci pur și simplu așa s-a întâmplat.

Femeia care are cel mai mare număr de rude din lume / Facebook Gracie Snow Howell
Femeia care are cel mai mare număr de rude din lume / Facebook Gracie Snow Howell

S-a căsătorit la 16 ani

Femeia care are cel mai mare număr de rude din lume s-a născut și a fost crescută în Kentucky. S-a căsătorit pentru prima dată în 1940, când avea 16 ani, cu un muncitor feroviar în vârstă de 50 de ani, Bill Taylor. Acesta avea 10 copii dintr-o relație anterioară și, împreună, au mai avut alți 13 copii.

Așa că MaeDell Hawikins, la numai 16 ani, avea să intre în rolul de mamă vitregă, după care născut, la rândul ei, 13 copii. Femeia are 106 nepoți, 222 strănepoți, 234 stră-strănepoți și 37 de stră-stră-strănepoți.

Cei doi soți nu erau bogați și trăiau fără apă curentă sau alte lucruri esențiale moderne, cum ar fi o mașină de spălat și un uscător. „Știu că i-a fost greu, dar nu s-a plâns”, a declarat nepoata Gracie pentru People.  Aceasta a adăugat că, în ciuda lipsei de posibilități a lui MaeDell, nu a auzit-o niciodată pe mama ei, Frances, să se plângă că nu a avut mâncare sau cu ce se îmbrăca.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...