Femeia celebră cu care s-a iubit Adrian Alexandrov înainte să o cunoască pe Elena Udrea. Este o cunoscută prezentatoare TV

Ana Anitoiu 18.10.2022, 14:36

Adrian Alexandrov s-a iubit cu o altă femeie celebră, înainte de a o cunoaște pe Elena Udrea. Fosta sa parteneră este o cunoscută prezentatoare de televiziune din România.

Cu ce femeie celebră a avut o relație Adrian Alexandrov

Adrian Alexandrov, în vârstă de 35 de ani, are o fetiță de patru ani cu Elena Udrea, în vârstă de 48 de ani. Înainte de a o cunoaște pe fosta blondă de la Cotroceni, care în prezent se află la închisoare, condamnată la șase ani în dosarul „Gala Bute”, bărbatul a avut o relație cu o prezentatoare TV.

Partenerul Elenei Udrea, absolvent al „London Academy of Media Film and TV Presenter”, a format un cuplu cu Larisa Judele, gazda emisiunii „Viața dincolo de aparențe”, care a devenit cunoscută ca participantă la show-ul „Puterea Dragostei” de la Kanal D.

Adrian Alexandrov
Elena Udrea si Adrian Alexandrov

Adrian Alexandrov ar păstra legătura cu fosta iubită

Conform unor apropiați ai Larisei Judele, ea și Adrian Alexandrov au rămas în relații bune, în ciuda faptului că s-au despărțit. Sentimentele ei pentru actualul partener al Elenei Udrea ar fi fost puternice.

„Larisa l-a iubit foarte mult pe Adrian Alexandrov, însă din păcate, povestea lor de iubire s-a sfârșit în urmă cu câțiva ani. Au avut o relație frumoasă, petreceau foarte mult timp împreună. Și acum păstrează legătura.

Au rămas prieteni și se respectă. Acum este fericită, este fitoterapeut, îi merge foarte bine, deși în urmă cu câțiva ani a fost într-o depresie severă.”, au declarat persoane din anturajul Larisei, conform Spynews.

Cerere formulată de Elena Udrea, admisă de Înalta Curte

O cerere formulată de Elena Udrea a fost admisă, luni, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie și a dispus sesizarea Curţii Constituţionale cu excepţia de neconstituţionalitate ce a fost invocată de fostul ministru al Turismului.

„Admite cererea de sesizare a Curţii Constituţionale cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 2 alin. 1 lit. b) din Legea nr. 173/2022 pentru adoptarea unor măsuri necesare punerii în aplicare a Protocolului nr. 16 la Convenţia pentru apărarea drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale, formulată de recurenta condamnată Udrea Elena Gabriela în dosarul nr. 309/1/2019”, a fost decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție.

În plus, magistraţii au stabilit pentru data de 24 octombrie termen pentru pronunţare în privinţa recursului în casaţie formulat de Elena Udrea şi Rudel Obreja în Dosarul „Gala Bute”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...