Femeia celebră care apare în prima carte a lui Irinel Columbeanu. Cine va avea o surpriză uriașă? Monica Gabor sau Anna Lesko?

Iancu Andreea 27.11.2021, 10:27
Femeia celebră care apare în prima carte a lui Irinel Columbeanu. Cine va avea o surpriză uriașă? Monica Gabor sau Anna Lesko?

Irinel Columbeanu a surprins recent cu o dezvăluire legată de prima carte a lui, dintr-o serie de trei, prin care își propune să povestească admiratorilor săi fragmente din viața sa. Volumul, care urmează să fie lansat în curând, vine cu o poveste de dragoste mai puțin așteptată. Fostul om de afaceri debutează în postura de scriitor, după ce mai bine de un an de zile a muncit pentru a veni pe piață cu detalii despre viața sa. Chiar înainte de marea lansare, Irinel Columbeanu a dezvăluit cine este femeia celebră care va fi protagonista primului volum al autobiografiei sale. Nici Monica Gabor și nici Anna Lesko nu vor fi menționate în prima carte a fostului afacerist.

Cine este femeia care apare în prima carte a lui Irinel Columbeanu

După o perioadă tulbure pentru afacerile sale, Irinel Columbeanu s-a apucat de scris. Acesta și-a propus să surprindă cu o serie de trei volume în care povestește momente cunoscute sau mai puțin cunoscute ale vieții sale. Lansarea primei cărți a lui Irinel Columbeanu ascunde însă detalii despre povestea de iubire pe care fostul om de afaceri a trăit-o împreună cu femeia celebră cu care s-a iubit timp de zece ani.

Doar câteva săptămâni îl mai despart pe Irinel de momentul lansării primului volum al cărții sale. Aceasta este una care l-a solicitat pe autor, fostul soț al Monicăi Gabor lucrând intens încă de la începutul anului la această publicație, ce va avea lansarea pe 15 decembrie.

Un autor nu poate dezvălui nimic despre conținut până în momentul apariției cărții sale. La mine va fi în curând, cartea e aproape gata. Primul volum se va lansa pe 15 decembrie. E voluminos. Am început să scriu pe 7 ianuarie, mi-a luat cam tot anul să-l termin, a declarat Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

Cine este femeia celebră care apare în prima carte a lui Irinel Columbeanu
Romanița Iovan, atunci și acum

Prima iubire celebră a lui Irinel Columbeanu

În ciuda faptului că fostul om de afaceri și-a dorit să păstreze misterul cu privire la detaliile dezvăluite în cartea sa, Irinel Columbeanu a recunoscut cine este personajul principal din primul volum al cărții sale. Acesta a menționat că Romanița Iovan ar putea fi prezentă la lansare, motivul fiind acela că ea se află în centrul atenției în cadrul publicației.

O să aveți niște surprize. La lansare probabil o să apară Romanița, ea e personajul feminin din primul volum, a completat acesta.

Romanița Iovan și Irinel Columbeanu, o poveste de iubire care a durat un deceniu

Între Romanița Iovan și Irinel Columbeanu a existat o dragoste tânără, de vreme ce ambii aveau doar 20 de ani. Cuplul a luat naștere în 1986, pe când el avea 28 de ani, iar ea 21. În ciuda faptului că s-au despărțit în urmă cu mult timp, Romanița și Irinel au păstrat o relație frumoasă de prietenie. Creatoarea de modă îi este mereu sprijin fostului om de afaceri de la Izvorani.

Am fost alături de el oricând și oricum. Și el la fel, indiferent prin ce am trecut fiecare. Pot spune că, de multe ori, relația de prietenie este mult mai frumoasă decât o relație de iubire, a declarat aceasta recent, în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, de la Pro TV.

„Amândoi am pornit de la zero”

Nimeni nu are o poză cu noi (n.red cu ea și cu Irinel Columbeanu). Toţi vorbesc din auzite. Nu ar fi fost nimic rău ca el să-mi fi asigurat protecţia financiară, dar Irinel Columbeanu, când era iubitul meu, nu avea nimic. Nici casa, nici maşinile pe care le are acum, nici banii din conturi. Amândoi am pornit de la zero. După Revoluţie, şi-a cumpărat tot o maşină inferioară, după Oltcit-ul de dinainte. Stătea cu chirie, la ICRAL.

Importurile de papucei (n.r. prima afacere a Romaniţei a fost cu espadrile aduse din China) le-am garantat cu imobilele alor mei, el nu s-a amestecat în business-ul meu. Atunci când eu construiam, noi nu mai eram de mult împreună. Ca să nu mai zic că am fost înaintea lui în domeniul imobiliar. El a cumpărat în Piaţa Victoriei, dar eu am construit de la zero, spunea Romaniţa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...