Femeia, care s-a iubit cu Dincă, face mărturisiri uimitoare! Cum se purta, de fapt, “monstrul” din Caracal cu ea

Redacția IMPACT 24.01.2020, 18:02
Femeia, care s-a iubit cu Dincă, face mărturisiri uimitoare! Cum se purta, de fapt, “monstrul” din Caracal cu ea

Greu de crezut, poate, dar Gheorge Dincă a avut o amantă. Monstrul din Caracal nu mai era chiar „monstru” și asta pentru că se manifesta destul de tandru. Cum era descris Dincă de propria amantă?

Gheorghe Dincă și amanta sa. Detalii tulburătoare

Și mai șocant decât faptul că Gheorghe Dincă avea o amantă, vreme de doi ani, este faptul că femeia l-a descris ca fiind o perosoană tandră, care s-a manifestat atent și drăgăstos, le-a spus femeia anchetatorilor, potrivit spynews.

Pe măsură ce relația cu soția sa, Elena nu mai mergea (acesta fiind, probabil încă unul din motivele pentru care a și divorțat oficial în luna decembrie a anului trecut), Dincă se pare că începea să se apropie tot mai mult de amanta sa. De aici, probabil și comportamentul lui drăgăstos și atitudinea de om îndrăgostit.

Mai mult decât atât, Gheorghe Dincă îi oferea des flori şi ciocolată, iar când ea venea în vizită, o ducea la etaj, într-o cameră curată, conform RTV. Până în acest moment nu se ştie dacă în casa groazei au fost găsite şi amprentele femeii.

Monstrul din Caracal a mărturisit în fața anchetatorilor că a avut o relație timp de doi ani cu „o distinsă doamnă”. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mult timp, înainte de mariajul lui Dincă cu Elena. Relația celor doi de atunci nu a durat foarte mult în contextul în care respectiva femeie era deja căsătorita. Astfel, relația lor a început mai târziu.

Relaţia lor s-a terminat după ce amanta i-a spus că şi-ar dori să-i fie ea soţie. „Niciodată nu am zis că las nevasta şi o iau pe ea”, le-a povestit Dincă celor care l-au anchetat.

Dincă, lângă sediul DIICOT. Foto: Inquam Photos
Dincă, lângă sediul DIICOT. Foto: Inquam Photos

Gheorghe Dincă a fost trimis săptămâna trecută în judecată, cu opt capete de acuzare. Respectiv, el a fost trimis în judecată pentru săvârșirea următoarele infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat (două infracțiuni), şi profanarea de cadavre sau morminte(două infracţiuni).

Urmăriți Impact.ro și pe