Femeia care i-a stat alături Simonei Halep timp de 14 ani rupe tăcerea. S-a decis să vorbească după ce a dat-o afară. „Eu sunt măritată”

Stan Filon 04.02.2023, 20:05
Femeia care i-a stat alături Simonei Halep timp de 14 ani rupe tăcerea. S-a decis să vorbească după ce a dat-o afară. „Eu sunt măritată”

Femeia care i-a stat alături Simonei Halep timp de 14 ani rupe tăcerea, după ce drumurile lor s-au despărțit la solicitarea sportivei din Constanța. Vorbim despre fostul manager al sportivei, fosta glorie a tenisului românesc Virginia Ruzici.

Femeia care i-a stat alături Simonei Halep timp de 14 ani rupe tăcerea

Fosta tenismenă Virginia Ruzici i-a fost alături Simonei Halep timp de 14 ani de zile, când sportiva din Constanța a decis să pună capăt colaborării. A preferat echipa antrenorului francez Patrick Mouratoglou. Acum, fosta glorie a tenisului românesc a acordat un interviu în care a vorbit despre colaborarea cu Simona Halep.

„Din aprilie nu mai sunt managerul ei, așa că am mai mult timp pentru mine. Nu mai călătoresc prea mult. Dar sunt o femeie măritată, am o fiică și o nepoată”, a spus Virginia Ruzici într-un interviu acordat antrenorului Daniel Spatz.

Femeia care i-a stat alaturi Simonei Halep timp de 14 ani rupe tacerea
Femeia care i-a stat alaturi Simonei Halep timp de 14 ani rupe tacerea

„Voi prețui pentru totdeauna prietenia noastră”

Chiar dacă Virginia Ruzici i-a fost alături Simonei Halep încă de la începutul carierei, sportiva din Constanța a anunțat că renunță la colaborare imediat după eliminarea rapidă de la Roland Garros 2022.

„A fost o călătorie fantastică! Aș dori să îi mulțumesc Virginiei Ruzici pentru dedicarea sa continuă față de mine, nu doar ca jucătoare, ci și ca prieten apropiat. Au fost 14 ani de experiență extraordinară împreună și a fost o adevărată plăcere să lucrez cu ea. Voi prețui pentru totdeauna prietenia noastră. Acum, aș dori să urez bun venit unui nou membru în echipa mea. Sunt încântată să anunț că voi lucra cu Nina Wennerstrom și cu echipa Wesportagency! Aștept cu nerăbdare viitorul!”, scria Halep pe Instagram.

În ultimii ani, atribuțiile Virginiei Ruzici au fost tot mai mici deoarece Simona a mers mai mult pe mână lui Ion Țiriac. Virginia Ruzici a fost primul nume mare din tenisul românesc care a crezut în Simona Halep.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...