Femeia care a reușit să-l enerveze pe Vladimir Putin. S-a contrat cu ea în fața tuturor

Ana Anitoiu, Adrian Dumitru 15.10.2021, 23:50
Femeia care a reușit să-l enerveze pe Vladimir Putin. S-a contrat cu ea în fața tuturor

O femeie a reușit să-l enerveze pe Vladimir Putin. Președintele Rusiei s-a contrat cu ea în fața tuturor și a adoptat un ton condescendent. Când ea a îndrăznit să-i țină piept, liderul rus s-a arătat iritat.

Cum a reușit femeia să-l enerveze pe Vladimir Putin

Femeia care l-a scos din sărite pe Vladimir Putin este Hadley Gamble, o moderatoare a televiziunii CNBC. Totul s-a petrecut în cadrul unui interviu live ce a avut loc în cadrul Săptămânii dedicate Energiei de la Moscova în care ea i-a pus liderului rus întrebări despre majorarea livrării de gaze în Europa.

Vladimir Putin a insistat că Rusia este un partener de încredere și a calificat drept ”complet absurde” presupunerile ce se aflau la baza întrebărilor jurnalistei cum că Rusia ar utiliza problema gazelor ca pe o armă politică.

”O femeie frumoasă, drăguţă, dar eu îi spun un lucru şi ea afirmă imediat contrariul, ca şi cum nu m-ar fi auzit. O să repet ce am spus”, a spus la un moment dat Vladimir Putin despre moderatoarea CNBC Hadley Gamble, în faţa audienţei.

Femeia care a reusit sa-l enerveze pe Vladimir Putin. S-a contrat cu ea in fata tuturor
Jurnalista si Vladimir Putin

Cum i-a ținut piept femeia lui Vladimir Putin

Moderatoarea nu s-a dat bătută, ci i-a spus liderului rus că a auzit bine, dar că a durat ”destul” până când Rusia să se hotărască să mărească cantitatea de gaze către Europa.

”Ascultă, tocmai ai afirmat: «Nu livrezi gaze către Europa prin conducte». Ai înţeles greşit. Sporim livrările în Europa. Gazprom majorează cantitatea cu 10%. Rusia a crescut livrările cu 15%. Le mărim, nu le scădem. Cuvintele mele sunt atât de greu de înţeles?”, a reacționat Vladimir Putin iritat.

Cine este femeia care l-a enervat pe Vladimir Putin

Hadley Gamble prezintă la CNBC Forumul Economic Mondial de la Davos. Ea este prima jurnalistă occidentală care i-a intervievat pe oficiali de rang înalt saudiţi după moartea jurnalistului WP Jamal Khashoggi, în anul 2018.

Născută în Knoxville, Tennessee, și absolventă a Universității Florida, Hadley este și o activistă pentru respectarea drepturilor femeilor la locul de muncă și pentru avansarea lor, în lumea arabă.

”Domnule preşedinte, de ce vă temeţi?”, a scris Hadley pe Instagram, după interviul cu Vladimir Putin.

Vladimir Putin, despre livrarea de gaze

Președintele rus susține că acuzația că Moscova ar folosi energia ca armă politică este un ”nonsens total”. ”Dacă ei cer să creştem mai mult livrările de gaze, suntem gata să le creştem. Le vom creşte cu cât cer partenerii noştri. Nu există niciun refuz, niciunul”, a declarat Vladimir Putin.

Însă, cu doar câteva ore înainte, purtătorul său de cuvânt, Dmitri Peskov, a declarat că Gazprom furnizează în prezent Europei gaze la nivelurile maxime prevăzute în contractele existente. El a adăugat că orice creştere a acestora va trebui să fie negociată cu compania rusă. Vezi AICI ce salariu are Vladimir Putin!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...