FCSB urmează să joace pe Ghencea. Anunțurile făcute de Gigi Becali și Marcel Ciolacu

Stan Filon 30.10.2022, 19:23
FCSB urmează să joace pe Ghencea. Anunțurile făcute de Gigi Becali și Marcel Ciolacu

Vin vești bune pentru fanii lui FCSB, echipă care ar urma să revină pe stadionul Ghencea! Cel care a făcut anunțul a fost președintele PSD, Marcel Ciolacu, spre bucuria lui Gigi Becali, care ar urma să iasă victorios astfel în războiul cu CSA Steaua.

FCSB urmează să joace pe stadionul Ghencea

Așadar, FCSB s-ar putea întoarce să joace în Ghencea, după ce președintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre asta în public. Liderul social-democrat a susținut public că se va implica pentru ca FCSB să poată juca din nou în Ghencea. Astfel, Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, se așteaptă ca gruparea din Liga 1 să aibă de câștigat în războiul pe care îl are de ani de zile cu CSA Steaua.

Șansele roș-albaștrilor să revină pe stadionul Ghencea ar putea crește , dacă la conducerea Ministerului Apărării Nașionale ar urma să vină social-democratul Mihai Tudose. Postul este vacant după ce Vasile Dîncu și-a dat demisia, în mandatul căruia FCSB a avut înterzis pe Ghencea. De partea cealaltă, Mihai Tudose a declarat recent că „Steaua adevărată este FCSB”.

FCSB urmeaza sa joace pe stadionul Ghencea
FCSB urmeaza sa joace pe stadionul Ghencea

Schimbarea de la Ministerul Apărării Nașionale, de bun augur pentru FCSB

„Am vorbit și eu cu el Marcel Ciolacu și mi-a spus că o să revină echipa pe Ghencea. Acum, să vedem. Dumnezeu le aranjează pe toate, le orânduiește ușor, ușor. Dacă o să vină și un ministru al Apărării care să respecte dreptatea, ca Tudose, atunci e foarte posibil.

Știu că în trecut am zis că nu o să duc echipa pe Ghencea chiar dacă o să am voie, pentru că nu vreau să mă cert cu suporterii, dar acum sunt convins că nu va mai fi o mare problemă. De ce? Pentru că cei rămași acolo la CSA se vor îndrepta și ei din nou spre noi”, a declarat Gigi Becali, potrivit ProSport.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...