FCSB, afară din Europa League? De ce riscă eliminarea fără ca măcar să joace

FCSB, afară din Europa League? De ce riscă eliminarea fără ca măcar să joace

Echipa lui Gigi Becali riscă să fie eliminată din Europa League fără ca măcar să joace. Anunțul a venit după ce mai mulți jucători din FCSB au fost depistați cu coronavirus. Ce se întâmplă cu membrii echipei de fotbal?

FCSB riscă să fie dată afară din Europa League

Deoarece infecțiile cu noul tip de virus au ajuns și printre jucătorii din Liga 1, FCSB riscă acum să fie dată afară din Europa League. Acestă informație a venit după ce un fotbalist și aproape tot staff-ul tehnic au fost depistați pozitiv cu Covid-19. Printre aceștia se află și fundașul Andrei Miron, antrenorul Toni Petrea și preparatorul fizic.

În aceste condiții, FCSB riscă să piardă acum meciul din preliminariile Europa League, atunci când trebuie să joace cu Backa Topola din Serbia. Potrivit protocolului impus de UEFA, o echipă are nevoie de minim 13 jucători plus un portar pentru a se desfășura meciul, scrie antena3.ro.

FCSB, afară din Europa League? De ce riscă eliminarea fără ca măcar să joace

FCSB, afară din Europa League? De ce riscă eliminarea fără ca măcar să joace

Echipa lui Gigi Becali se confruntă des cu cazuri de coronavirus

Amintim că FCSB a mai avut perioade în care s-au înregistrat cazuri cu noul tip de virus la jucătorii echipei. De asemenea, Mihai Stoica este și el infectat cu coronavirus, dar și mulți membrii ai staff-ului. În urmă cu câteva săptămâni, mai mulți jucători au fost confirmați cu Covid-19, după ce în Liga 1 a fost un val de infecții.

„Liga Profesionistă de Fotbal ţine să facă următoarele precizări, în lumina ultimelor informaţii apărute în spaţiul media, cu privire la situaţia infectărilor cu virusul Sarscov 2 în lotul echipei FC FCSB.

Astfel, în cadrul testării efectuate în data de 8 septembrie 2020, doi membri ai stafului au fost depistaţi pozitiv. Rezultatele respective au fost raportate în ziua de 10 septembrie. Cei doi nu au făcut parte din delegaţia FCSB pentru meciul de la Voluntari. În ziua de 14 septembrie, FC FCSB a realizat o nouă serie de teste în urma cărora 7 membri au fost testaţi pozitiv. Rezultatele au fost raportate marţi 15 septembrie”, se arată într-un comunicat LPF.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI