Fata cu chip de păpușă. Cum arată acum, la 10 ani după ce a uimit lumea

Andreea Bisinicu 31.10.2020, 13:52
Fata cu chip de păpușă. Cum arată acum, la 10 ani după ce a uimit lumea

În 2010, lăsa toată planeta cu gura căscată când apărea. Fata cu chip de păpușă. Cum arată acum, la 10 ani după ce a uimit lumea.

Cum arată fata cu chip de păpușă, la 10 ani după ce a uimit lumea

Toate fetițele, când sunt mici, visează să devină zâne și prințese atunci când vor crește mari. Dar atunci când ai trăsăturile perfecte ale unei păpuși Barbie, visurile par mai aproape de realitate.

O mai ții minte pe Aira Brown, cea mai frumoasă fetiță din lume? La numai doi ani împliniți, avea întreaga lume la picioare. Ședințe foto, interviuri în reviste, prezentări de modă și plimbări pe pasarelă.

Fetita Barbie are 11 ani acum. Cum arata la aproape 10 ani de cand a devenit faimoasa
Fetita Barbie are 11 ani acum. Cum arata la aproape 10 ani de cand a devenit faimoasa

Părul auriu ca soarele. Ochii imenși albaștri. Gurița proeminentă. Părinții au observat că micuța lor are trăsăturile perfecte ale unei păpuși. I-au făcut câteva fotografii și le-au trimis către diverse agenții de modele.

Fetița a fost observată imediat. Părinților li s-a făcut oferta de a o lua pe Aira și de a o transforma într-o vedetă. De aici până la faimă nu a mai fost decât un pas.

Fotograful care a plăcut-o s-a gândit să facă o ședință foto în stilul Barbie. Fetița era îmbrăcată corespunzător și machiată zilnic. De îndată ce imaginile au apărut pe site, utilizatorii au fost surprinși de tânărul model. Și vestea despre ea s-a răspândit imediat în toată lumea.

Toți au iubit-o. Îmbrăcată în rochițe roz, fardată discret, coafată corespunzător, Aira părea desprinspă din reviste. Nu a mers la grădiniță pentru că avea o agendă tare încărcată, fiind mereu pe platourile de filmare sau pe pasarelele de modă.

Cum arată azi, la 11 ani, fetita care cucerea planeta ca micuta Barbie
Cum arată azi, la 11 ani, fetita care cucerea planeta ca micuta Barbie

Micuța Barbie are acum 11 ani și a renunțat la viața de model

Fata cu chip de păpușă. Cum arată acum, la 10 ani după ce a uimit lumea. În prezent, micuța Barbie a crescut și are 12 ani. Pentru că trăsăturile i s-au schimbat și nu mai seamănă cu o păpușă, micuța Ira a renunțat la viața de model, iar agențiile și-au pierdut interesul în ea.

Cu toate acestea, Aira Brown a rămas, în continuare, o fetiță foarte frumoasă, cu trăsături de invidiat. Merge la școală, se joacă în parc cu prietenii și are activități normale pentru un copil de vârsta ei.

Acum aproape 10 ani avea lumea la picioare, toți îi cereau autografe și voiau să facă poze cu ea, atunci când o vedea. Acum, fetița e un copil ca oricare altul, care nu atrage foarte mult atenția și se pierde în mulțime.

Zilele ei de modelling s-au dus, iar pe conturile ei de pe rețelele de socializare nu există nicio dovadă cum că ar fi fost, odată, cunoscută drept cea mai frumoasă fetiță din lume.

Urmăriți Impact.ro și pe