Fata Andreei Berecleanu, transformată de intervenţii estetice. Cum arată acum Eva

Iancu Andreea / 03.03.2021, 15:26

Fata Andreei Berecleanu începe să nu mai semne deloc cu ea, după ce a apelat la intervenții estetice. Tânăra a ales să își schimbe aspectul fizic și să se folosească de trucurile din cabinetul medical al esteticianului pentru a fi la modă. Eva, acum o tânără majoră, nu mai este de mult o adolescentă, cele mai noi imagini cu aceasta arătând o femeie în toată regula, care nu ezită să apară în ipostaze incitante.

Cum arată fata Andreei Berecleanu după intervențiile estetice

Timpul trece și cel mai vizibil se remarcă atunci când copiii cresc. De la imaginea cu micuța Eva Zaharescu, alături de mama sa, astăzi putem admira fotografiile unei tinere în toată regula, care trece deja în tabăra femeilor. Frumoasa fiică a prezentatoarei TV a trecut deja de vârsta majoratului și se bucură din plin de libertate. Atât de multă încât a ales să facă unele transformări în privința aspectului său fizic.

Fata Andreei Berecleanu pare să fi fost nemulțumită de modul în care chipul său arăta în trecut și a ales să apeleze la experiența unuia dintre membrii familiei sale. Tatăl vitreg și actualul soț al Andreei, medicul Constantin Stan, deține un cabinet de estetică, unde cel mai probabil și-a făcut și Eva Zaharescu intervențiile. Fiica din prima căsătorie a vedetei TV și-a dorit buze mai pline, motiv pentru care a apelat la intervențiile pe bază de acid hialuronic. Cu noua sa imagine, tânăra s-a transformat într-o prezență care răvășește internauții cu fiecare fotografie postată pe contul său de Instagram.

Eva Zaharescu, înainte de intervențiile estetice
Eva Zaharescu, înainte de intervențiile estetice

Ce părere are Andreea Berecleanu despre tinerele cu intervenții estetice

Dincolo de transformările de la nivelul chipului, Eva a devenit și mult mai îndrăzneață, pozând în ipostaze extrem de senzuale și îmbrăcând uneori ținute sumare, care îi dezvăluie trupul. Deși pare o fire discretă și cuminte, intervențiile estetice și atitudinea pe care fiica Andreei Berecleanu o afișează în postările sale contrazic cu totul această impresie. Tânăra se mândrește cu fizicul său, pe care nu ezită să îl pună în valoare purtând haine mulate, dar și machiaje îndrăznețe, care îi evidențiază trăsăturile.

În ciuda faptului că fiica sa a apelat în mod evident la talentul esteticianului, Andreea Berecleanu mărturisește că nu este de acord cu astfel de intervenții, mai cu seamă atunci când ele sunt făcute în mod exagerat.

Noi lucrăm foarte mult la capitolul educație estetică. Dar fetele tinere se uită mai degrabă spre America decât spre Europa. Din păcate! De aceea, sânii vor fi mai mari decât ar trebui să fie, buzele vor fi mai mari decât în mod normal. Dacă vrei să faci o volumizare, poți să o faci în mod natural, respectând conformația buzelor…, a declarat Andreea Berecleanu în emisiunea ”La cină”, de la Digi 24.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI