Farsa de 1 aprilie făcută de cei de la Dacia. Fanii Duster s-au amuzat copios

Nicu Stan 01.04.2021, 16:06
Farsa de 1 aprilie făcută de cei de la Dacia. Fanii Duster s-au amuzat copios

Farsa de 1 aprilie făcută de cei de la Dacia. Fanii Duster s-au amuzat copios pe tema glumei făcute. Despre ce este vorba, citiți în articolul de mai jos.

Ce farsă a făcut Dacia cu ocazia zilei de 1 aprilie. Fanii au râs copios

Farsa de 1 aprilie făcută de cei de la Dacia. Fanii Duster s-au amuzat copios după ce Grupul Renault a anunțat că Dacia va lansa un program spațial și va trimite un Duster către o altă galaxie. Motivul pentru care Dacia va ajunge în spațiu este că a revoluționat toate piețele de pe Terra. Totul a fost o farsă făcută fanilor Dacia, care au gustat-o din plin.

DUSTAR, combinația dintre Duster și ”star”, care înseamnă stea, este ”primul program spațial la un preț abordabil”, spun cei de la Renault.

DUSTAR a revolutionat toate pietele de pe Terra
DUSTAR a revolutionat toate pietele de pe Terra

DUSTAR, un pas mic pentru Dacia

”DUSTAR reprezintă un pas mic pentru Dacia și o nouă eră pentru călătorii simple, amuzante și pasionante în spațiu”, spun cei de la Groupe Renault.

Pentru ca farsa să pară cât mai serioasă a fost citat și Alan Ding, un așa-zis șef al programului DUSTAR. Acesta a declarat că lansarea unei mașini în spațiu este pasul logic, iar modelul de la Dacia, Duster, este un model robust, a fost alegerea logică.

Elon Musk a trimis o mașină în spațiu

Trebuie reamintit că în februarie 2018, Elon Musk chiar a trimis o mașină în spațiu. Asta s-a întâmplat în februarie 2018. A ajuns în spațiu o Tesla Roadster, care a fost trimisă cu racheta Falcon Heavy.

Pe de altă parte, există un model de la Dacia care este aşteptat de toţi românii.

Înlocuitorul MCV-ul, ținut la secret de Dacia

Cu ce va fi înlocuit vechiul MCV. Dacia are în plan lansarea unui nou model, care va înlocui vechiul MCV, însă în acest moment nu se știe care este acest model și nici când va fi lansat.

”Avem facelift Duster, anul acesta, automat, vom avea o nouă mașină care va înlocui MCV, suntem în mijlocul unor lansări mari pentru Dacia”, a spus Mihai Bordeanu, directorul Dacia, menționând că noul model, înlocuitorul MCV-ului, nu va fi lansat în niciun caz anul acesta.

Duster are un moment de tranziție

Referitor la modelul Duster, SUV-ul românesc este într-un moment de tranziție acum, cu vânzări în scădere, mai ales în România.

”Este un context nefavorabil pentru Duster, lucru pe care îl vom corecta. Noi vedem niște indicatori de anticipare, numărul de configurări în sistem, ofertele personalizate. Eu sunt foarte optimist, lucrurile vor reveni, iar interesul masiv pentru modelele noastre se va transforma în comenzi și înmatriculări. Există și un context de așteptare, din cauza Rabla, pentru că Dacia a performat foarte bine în programul Remat”, a mai spus Mihai Bordeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe