Fanii lui Smiley au încremenit când au văzut noul său clip. Ce se întâmplă cu artistul după un accident grav de maşină

Nicu Stan, Camelia Moldoveanu 23.04.2021, 13:54
Fanii lui Smiley au încremenit când au văzut noul său clip. Ce se întâmplă cu artistul după un accident grav de maşină

Fanii lui Smiley au încremenit când au văzut noul său clip. Ce se întâmplă cu artistul după un accident grav de maşină. Detaliile ultimului videoclip al cântărețului, în articolul de mai jos.

Smiley lansează ultima sa piesă muzicală. Cum sună ”Noi doi și noaptea” VIDEO

Smiley a făcut o cursă nebună prin Capitala pustie pe timp de noapte, viteză maximă, scârțâit de roți, urmăriri periculoase, adrenalină, iar aventura s-a terminat cu o explozie de proporții între mașina puternică pe care o conducea si mașina de Poliție.

Toate aceste scene se regăsesc în videoclipul noii piese a lui Smiley, ”Noi doi și noaptea”, semnat de regizorul Cătălin Bugean și de DOP-ul Dănuț Pădure. ”Clipul este spectaculos, am filmat cu o superechipă de dimineața de la 7 până noaptea târziu și m-am simțit la unele faze de parcă aș fi jucat în ”Fast and furious”, a declarat Smiley.

Smiley și-a prezentat piesa în stradă

Smiley a făcut avanpremiera piesei sale în stradă, cu declarații pe propria răspundere și cu dedicație pentru cei mai apropiați fani ai săi.

În timpul unui live pe rețeaua de socializare, joi seara, Smiley a luat decizia de a merge la cei care își doreau să asculte cu o noapte înaintea tuturor piesa ”Noi doi și noaptea”.

Cântărețului îi este dor de viața de dinainte de pandemie

Astfel, cântărețul, le-a luat adresele și cu piciorul pe accelerație și masca pe nas a mers la câtiva dintre ei.

”Ne lipsesc întâlnirile cu prietenii, mersul la concerte, contextele pozitive în care ne putem bucura de muzică, de filme, de teatru, de familie fără griji. Așa că am hotărât sa merg eu la câțiva dintre cei pe care de obicei îi vedeam pe primele rânduri la concertele mele și să le dăruiesc un moment de surpriză și bucurie, să știe cât sunt de importanți pentru mine și cât îmi e de dor de ei și de energia lor. Am colindat Bucurestiul cu ”Noi doi și noaptea” în boxele de la mașină și a fost super fun, am primit o grămadă de reacții cool pentru care le mulțumesc mult oamenilor. Pentru ei e piesa și sper să o așeze curând în playlisturile lor de partyJ”, a povestit plin de entuziasm Smiley.

Smiley a lansat astăzi ”Noi doi și noaptea”

Pentru toți ceilalți fani ai săi, Smiley lansează astăzi piesa ”Noi doi și noaptea”, o piesă care cheamă la distracție și este totodată un strigăt de dor de prieteni, de petreceri și de nopți albe pline de dans și de veselie.

”E nevoie de muzică pozitivă, de chemare a verii, de forțare a optimismului și a seninului în viețile noastre. Putem visa cu nostalgie la aventuri, dar cel mai bine este să ne bucurăm de o piesă care ne binedispune instant, ne ridică de pe scaun, ne dă un vibe bun și ne ajută să ne amintim că viața e frumoasă și ne poate oferi super senzații în fiecare zi”, spune artistul Smiley care promite să continuie seria lansărilor de piese de party care nu trebuie să lipsească din niciun playlist de dans.

Urmăriți Impact.ro și pe