Familia victimei lui Mario Iorgulescu, distrusă de durere: “Criminalul stă în libertate, fără să fie deranjat de nimeni”. Declarații cutremurătoare

Redacția IMPACT 07.04.2020, 14:23
Familia victimei lui Mario Iorgulescu, distrusă de durere: “Criminalul stă în libertate, fără să fie deranjat de nimeni”. Declarații cutremurătoare

Cei din familia victimei lui Mario Iorgulescu au făcut declarații cutremurătoare. Rudele lui Dani Vicol, tânărul ucis în accidentul rutier provocat de fiul președintelui LPF, își plâng în continuare durere. Acesta s-a stins în luna septembrie de anul trecut, în urma unui rutier, ce a avut loc în Capitală.

Familia victimei lui Mario Iorgulescu, distrusă de durere: “Criminalul stă în libertate, fără să fie deranjat de nimeni”

În plină pandemie, familia victimei a făcut noi mărturii, susținând că Mario Iorgulescu încă nu a fost tras la răspundere pentru faptele sale. Mai mult decât atât, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a provocat un accident rutier deosebit de grav, pe Șoseaua Chitilei, dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, pe data de 8 septembrie 2019. În urma impactului din trafic, Dani Vicol, în vârstă de 24 de ani, a decedat. Acesta avea acasă un copil în vârstă de 7 ani, la acel moment – o fetiță rămasă orfană de tată.

Familia victimei lui Mario Iorgulescu, distrusă de durere “Criminalul stă în libertate, fără să fie deranjat de nimeni”. Declarații cutremurătoare
Unchiul lui Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, a făcut declarații sfâșietoare

Mario Iorgulescu este în continuare cercetat pentru ucidere din culpă și încă nu a fost adus în fața unei instanțe de judecată, pentru a da socoteală pentru fapta deosebit de gravă. Totodată, recent, o rudă a lui Dani Vicol a făcut mărturii tulburătoare despre toate acestea. Vali Guțu, unchiul tânărului ucis, a susținut că este convins că Gino Iorgulescu e pregătit să facă orice, doar ca să nu își vadă fiul la închisoare.

„Nu se poate așa ceva! Este incredibil. Acest avocat, Cristian Ene, este cel care i-a făcut scăpați de pușcărie și pe groparii fotbalului românesc, Dumitru Dragomir și Mircea Sandu. Chiar atât de slabi sunt procurorii? Chiar atât de slabi sunt judecătorii? Cum să fie viciu de procedură? Cum să nu îl găsească și să îl citeze pe acest criminal la adresa corectă? Ne luați pe toți la mișto? Unde este, domnilor procurori, jurnaliști, polițiști și tot cine mai vreți voi, Mario Iorgulescu? Vă bateți joc de noi? Familia noastră este distrusă de durere, iar criminalul stă în libertate, fără să fie deranjat de nimeni. Dat în urmărire generală, cu mandat de arestare pe numele lui până azi, dar el tot liber este? Acum, acest avocat Ene l-a făcut scăpat și de mandatul de arestare.”, a susținut unchiul lui Dani Vicol, potrivit celor de la prosport.

„Procurorii ne-au spus să stăm liniștiți…”

Totodată, acesta a vorbit despre faptul că președintele LPF ar fi pregătit să își cheltuie aproapr toată averea, într-un asemenea demers. Familia lui Dani Ionescu a fost devastată de durere și la primirea veștii că mandatul de arestare, emis pe numele lui Mario Iorgulescu, a fost anulat de către Curtea de Apel.

„De șapte luni nepotul meu este în mormânt, iar Mario Iorgulescu unde este? Cum a fugit din țară? Cum a ieșit din spital? Cine răspunde pentru acest lucru? Cei de la SRI nu știu nimic? Procurorii ne-au spus să stăm liniștiți că se ocupă ei și totul este sub control. Vă dați seama cu ce mafie ne luptăm? Îmi vine să plâng când vorbesc cu voi pentru că nu mai putem de durere. În această perioadă se judecă în România doar procesele urgente, să spunem că ăsta a fost urgent, dar după o lună în care Iorgulescu avea pe numele său un mandat de arestare, tot nu a putut să fie adus de urgență în țară? Este clar că Gino Iorgulescu este dispus să își cheltuie toată averea doar ca să îl facă scăpat pe fiul său de pușcărie, iar acum a părăsit și conducerea fotbalului românesc ca se ocupe de fiul său. Voi nu vedeți că el nu își mai face treaba în conducerea LPF? E plecat prin Italia și o bagă că nu poate să vină în țară din cauza coronavirusului.”, a mai susținut Vali Guțu, ruda lui Dani Vicol.

Urmăriți Impact.ro și pe