Familia Regală britanică se mărește. Prințesa este din nou însărcinată, bucurie mare în Marea Britanie

Badea Violeta 24.01.2023, 17:53

Bucurie mare în Familia Regală a Marii Britanii! Palatul Buckingham a anunțat în cursul zilei de marți, 24 ianuarie, că un bebeluș este așteptat în vara anului 2023. Iată numele prințesei care va deveni din nou mămică. Britanicii aşteaptă cu nerăbdare să-l vadă pe copil!

Anunţ de ultimă oră de la Palatul Buckingham. Un nou bebeluș în Familia Regală britanică

Prințesa Eugenie, fiica cea mică a prințului Andrew, este însărcinată cu al doilea copil. Ea însăși a fost cea care a împărtășit fericita veste prin intermediul rețelelor sociale.

„Suntem atât de încântați să împărtășim că va fi o nouă persoană în familia noastră, în această vară”, a scris ea alături de o fotografie emoționantă în care apare primul ei fiu, August, care va împlini doi ani la începutul lunii februarie.

„Prițesa Eugenie și domnul Jack Brooksbank sunt încântați să anunțe că așteaptă al doilea copil în această vară. Familia este încântată și August așteaptă cu nerăbdare să fie un frate mai mare”, a anunțat și Palatul Buckingham,

Prințesa Eugenie este foarte fericită alături de soțul ei, Jack Brooksbank. Amândoi duc o viață liniștită, departe de angajamentele regale, între Londra și Portugalia, unde antreprenorul imobiliar își desfășoară o mare parte din afaceri.

La rândul ei, fiica cea mică a prințului Andrew, pe lângă faptul că este foarte implicată în viața de familie, este ambasadoarea mai multor cauze sociale.

Citește și Prințul Harry primește o nouă palmă din partea familiei regale. Cum au reacționat fratele său, William, și Kate Middleton în fața valului de acuzații!

Printesa Eugenie si sotul sau
Printesa Eugenie si sotul sau

Prințesa nu a dezvăluit sexul bebelușului

Presa britanică bănuiește că prințesa Eugenie s-ar afla în cel de-al doilea trimestru de sarcină. Cu toate acestea, ea nu a dezvăluit sexul bebelușului. Probabil că abia la nașterea lui se va afla dacă copilul este băiat sau fată.

Fără îndoială, sosirea acestui bebeluș reprezintă o mare bucurie pentru Familia Regală britanică, care trece printr-o perioadă dificilă după publicarea memoriilor prințului Harry.

Ducele de Sussex îi acuză pe membrii monarhiei britanice, în special pe tatăl său, că l-au tratat ca pe o simplă piesă de schimb. În același timp, el a dezvăluit că a avut întotdeauna o relația tensionată cu fratele său, prințul William.

Citește și Umilința la care era supus prințul Harry în copilărie, la ordinul familiei. Așa a început rivaliltatea cu fratele său!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...