Familia lui Meghan Markle îi face probleme prințului Harry. Lovitura „sub centură” pe care a încasat-o în America

Badea Violeta 08.02.2023, 16:59

Meghan Markle este extrem de apropiată de mama sa, Doria Ragland. De altfel, aceasta este și prima persoană din familia sa care l-a cunoscut pe prințul Harry. În schimb, ducesa de Sussex  nu se înțelege la fel de bine și cu sora sa vitregă, Samantha. De curând, s-a aflat că aceasta a dat-o în judecată pe Meghan pentru „defăimare şi informaţii false vătămătoare” după interviul acordat de cuplul princiar jurnalistei Oprah Winfrey în 2021. Prin urmare, prinţul Harry şi soţia lui urmează să fie audiaţi în acest proces.

Prințul Harry și Meghan Markle, audiați în procesul de defăimare intentat de Samantha Markle

Ducele și ducesa de Sussex vor depune mărturie în cadrul unui proces de defăimare din SUA intentat de sora vitregă a lui Meghan, informează miercuri, 8 februarie, cei de la BBC.

Samantha Markle o dă în judecată pe Meghan pentru „defăimare și falsitate injurioasă” în urma interviului acordat lui Oprah Winfrey în anul 2021. Aceasta susține că sora sa a făcut „declarații demonstrabil false și rău intenționate” despre ea către o „audiență mondială”.

Ducesa a depus anterior o moțiune pentru a opri desfășurarea depozițiilor în acest caz, dar aceasta a fost respinsă marți, 7 februarie, de către judecătorul Charlene Edwards Honeywell din Florida.

Depoziţia reprezintă o declaraţie formală de prezentare a dovezilor în Statele Unite ale Americii, care trebuie făcută de un martor sau de o parte implicată în proces în faţa unui tribunal.

Citește și Prințul Harry, plătit să nu participe la încoronarea regelui Charles. I s-a propus o sumă colosală!

Samantha Markle
Samantha Markle si-a dat in judecata sora

Ce acuză Samantha Markle

În interviul acordat prezentatoarei din America, prințul Harry și Meghan Markle au vorbit amândoi despre familiile lor, iar Samantha a declarat într-un dosar că comentariile lor au supus-o la „umilință, rușine și ură la scară mondială”.

Plângerea inițială a Samanthei Markle, obținută de PA, susținea că a fost defăimată de Meghan în interviu, când ducesa a spus „în mod fals și rău intenționat” că este „un copil singur la părinţi”.

„Reclamanta – care suferă de scleroză multiplă și este țintuită într-un scaun cu rotile – introduce această acțiune în justiție pentru defăimare pe baza unor declarații demonstrabil false și rău intenționate făcute de sora ei vitregă unei audiențe mondiale, inclusiv aproximativ 50 de milioane de persoane din 17 țări care au urmărit interviul lui Oprah Winfrey cu pârâta Meghan Markle și soțul ei, prințul Harry al Angliei”, se arată în dosar.

Procesul pentru defăimare este intentat de Samantha la scurt timp după ce prinţul Harry a publicat volumul său de memorii, „Spare”, în luna ianuarie, şi după ce el și partenera sa de viață au apărut într-un serial difuzat de Netflix la sfârşitul anului trecut.

În această producție, Meghan a abordat relația cu sora ei vitregă, spunând că nu a mai văzut-o pe Samantha, în vârstă de 58 de ani, de peste un deceniu. De asemenea, soția lui Harry a precizat că nu știe numele mijlociu al Samanthei sau data nașterii a acesteia.

Citește și Prima apariție publică a lui Meghan Markle după scandalul cauzat de soțul ei. Ce s-a putut observa la partenera prințului Harry!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...