Familia Alexandrei Măceșanu, anunțul care zguduie cazul Caracal! “Lupta abia acum începe!”. Detaliul șocant din anchetă

Luiza Moldovan / 09.05.2020, 18:13
Familia Alexandrei Măceșanu, anunțul care zguduie cazul Caracal! “Lupta abia acum începe!”. Detaliul șocant din anchetă

Actul de deces emis pe numele Alexandrei Măceșanu va fi atacat în instanță de familia acesteia. Este anunțul făcut de Alexandru Cumpănașu în urmă cu puțin timp pe pagina sa de socializare.

Familia Alexandrei Măceșanu, anunțul care zguduie cazul Caracal! “Lupta abia acum începe!”

Familia adolescentei răpite și, presupus a fi fost ucisă de către Gheorghe Dincă refuză să creadă că Alexandra e moartă și contestă în instanță actul constatator al decesului. Argumentele lui Alexandru Cumpănașu sunt că acest document ar fi fost obținut prin fraudă și prin falsificare de probe.

Cumpănașu spune că nu a primit niciun răspuns la plângerea penală pe numele IML, față de care Procurorul general spunea, la momentul respectiv, că ar fi început urmărirea penală in rem. Cumănașu e nemulțumit că răspunsul trenează.

“Atacare în instanță a ACTULUI de DECES emis pe numele Alexandrei‼️

Dragi români, în urma consultării cu familia mea am decis că VOM CONTESTA în instanță ACTUL CONSTATATOR DE DECES al Alexandrei emis de Institutul de Medicină Legală la solicitarea DIICOT‼️ Noi considerăm acest act drept unul ILEGAL, obținut fraudulos și prin falsificare de probe‼️ Vă aducem aminte că în urmă cu 4 luni am depus plângere penală pe numele I.M.L față de care Procurorul General a anunțat că a început urmărirea penală în rem‼️ De atunci nu am mai primit niciun răspuns la această plângere‼️”, scrie Cumpănașu. 

 

Familia Alexandrei Măceșanu contestă certificatul de deces al fetei
Familia Alexandrei Măceșanu contestă certificatul de deces al fetei

“Resturile din butoi nu puteau alcătui un corp uman”

Cumpănașu aduce în atenție faptul că plângerea aceasta a fost formulată pe baza un ui act legal, emis de Corpul de Control al Ministerului Sănătății, din care rezultau termene imposibile, științific, pentru a fi demonstrat modul prin ardere în butoi, așa cum a spus Dincă inițial.

“Vă aduc aminte că plângerea formulată față de Institutul de Medicină Legală s-a bazat pe un act oficial: Raportul Corpului de Control al Ministrului Sănătății din care rezultau termene IMPOSIBILE științific pt a realiza analiza genetică și a constata decesul Alexandrei‼️ De asemenea din studierea dosarului am constatat că resturile rămase în presupusul butoi nu puteau alcătui un corp uman precum și o serie de contradicții științifice: stadiul intact al bijuteriilor Alexandrei presupus a fi fost arse odată cu trupul, existența în acel butoi a unor fire de câine care nu au ars, dimensiunea acestui dispozitiv de numai 80 cm înălțime și 50 cm circumferința‼️”

Cumpănașu mai scrie că mai are un motiv foarte solid pentru care refuză să creadă că Alexandra e moartă, refuzul DIICOT pentru realizarea edxpertizei internaționale a rămășițelor din butoi.

“La toate acestea se adaugă REFUZUL DIICOT față de familia noastră pentru realizarea EXPERTIZEI INTERNAȚIONALE cu privire la acele rămășițe din butoi deși am indicat chiar către DIICOT laboratorul unde dorim sa fie realizată analiza, adresa și datele de contact ale laboratorului, aceștia (DIICOT) refuzând să ne predea acele rămășițe pentru a le transmite chiar noi‼️Lupta abia acum începe‼️”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI