Familia Alexandrei Măceșanu, anunț neașteptat după scrisoarea primită de la Dincă. Decizie radicală în cazul Caracal!

Redacția IMPACT 27.01.2020, 18:07
Familia Alexandrei Măceșanu, anunț neașteptat după scrisoarea primită de la Dincă. Decizie radicală în cazul Caracal!

Scrisoarea lui Dincă pentru familia Alexandrei Măceșanu a ajuns în spațiul public și a luat pe toată lumea prin surprindere prin mărturisirile pe care bărbatul de 66 de ani le-a făcut! În urma celor întâmplate, familia tinerei dispărute a luat o decizie importantă în cazul Caracal!

Familia Alexandrei Măceșanu, anunț neașteptat după scrisoarea primită de la Dincă

Familia Alexandrei Măceșanu a oferit primele reacții, după ce Dincă ar fi trimis o scrisoare în care vorbește despre fată și cele întâmplate. Unchiul tinerei, Alexandru Cumpănașu, este cel care a ieșit în spațiul public și a dezvăluit faptul ca familia a primit o scrisoare din partea bărbatului, care a declarat în fața procurorilor că el este criminalul Alexandrei.

Dincă le spune părinților fetei că apreciază faptul că ei nu l-au jignit, așa cum au făcut ceilalți, îl atacă pe Cumpănașu și le cere să aibă încredere în anchetatori. El se declară vinovat de moartea fetei.

„Eu, fiind un tip mai vulcanic, am fost scos din fire şi iam (sic!) dat un pumn, lovindu-se foarte tare cu capul de ciment, dându-i imediat sânge pe nas şi urechi. Dar pe moment nu am realizat ce am făcut, doar după aceea, peste 20-30 de minute, dar nu se mai putea face nimic când am constatat decesul şi totul a urmat conform declaraţiei mele.

Vă rog să aveţi încredere în anchetatori, pentru că Dânşii au destule probe în legătură cu Alexandra, nu este aşa cum susţin aceşti sceleraţi, că mă ajută pe mine să scap nepedepsit Organele de cercetare, eu vă spun că eu sunt criminalul ce am omorât-o pe Alexandra, îmi asum această crimă. Dumnezeu să o aibă în grijă pe Alexandra”, sunt câteva dintre mențiunile trecute de Dincă pe niște foi de caiet mic de matematică.

Scrisoarea lui Dincă pentru familia Alexandrei Măceșanu. Captură: Antena 3
Scrisoarea lui Dincă pentru familia Alexandrei Măceșanu. Captură: Antena 3

Potrivit Antena3, fiica lui Dincă a confirmat veridicitatea scrisorii. Cu toate astea, Alexandru Cumpănașu are dubiile sale.

„Scrisoarea a fost expediată la adresa familiei, acum câteva zile, și nu i-am dat foarte multă atenție. Dar când am aflat că și familia Melencu a primit… consider că cineva se joacă cu sentimentele noastre. Își bat joc de noi. Eu nu am crezut că este scrisă de Dincă. Am solicitat expertiză grafologică pentru a vedea dacă aparține acestuia. Sunt date complete.

Sunt doarte mute detalii pe care doar numai cineva are cunoștiințe despre familie le-a scris. Este o încercare penibilă de a ne îndepărta. Laudă părinții, mă critică pe mine”, a declarat Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.

Unchiul Alexandrei Măceșanu anunță un nou marș în Capitală
Unchiul Alexandrei Măceșanu anunță un nou marș în Capitală

Decizie radicală în cazul Caracal!

La șase luni de la dispariția Alexandrei Măceșanu, rămân multe semne de întrebare în cazul Caracal ce încă își caută insistent răspunsurile. Familia tinerei este ferm convinsă că Alexandra trăiește, în ciuda declarațiilor oferite de Dincă.

Alexandru Cumpănașu anunță un nou marș pe pagina sa de Facebook. „În ce stat am ajuns sa traim: Scrisoarea lui „Dinca” catre familia mea‼Dragi romani, ati stat cu totii aproape de noi in aceste 6 luni. Va multumesc in numele familiei mele si va rugam sa veniti alaturi de noi duminica 2 februarie 2020 la ora 12:00 in Piata Universitatii❗❗❗Pasnic dar ferm ne cerem Dreptul la VIATA si DREPTATE‼ Vor fi alaturi cele 2 familii dar si colegi si prieteni ai Alexandrei si Luizei”, scrie unchiul Alexandrei.

Urmăriți Impact.ro și pe