Facultatea din România care te învață cum să fii blogger, vlogger sau influencer. Condiția esențială pusă de organizatori

Ioana Bucur 12.08.2022, 14:28
Facultatea din România care te învață cum să fii blogger, vlogger sau influencer. Condiția esențială pusă de organizatori

Învățământul de la noi din țară ține pasul cu schimbările de pe piața muncii și cu interesele tinerilor absolvenți de liceu. O premieră absolută, aceasta este facultatea din România care te învață cum să fii blogger, vlogger sau influencer. Organizatorii cursurilor speciale au pus o singură condiție pentru cei care vor să se înscrie. Anunțul oficial a fost făcut în urmă cu puțin timp de reprezentanții instituției.

Învață cum să fii blogger, vlogger sau influencer

În ultimii ani, mediul online a devenit, pentru mulți, o sursă importantă de venituri. Creatorii de conținut au ajuns ținta criticilor, însă se bucură de o popularitate uriașă pe platformele de social media, ce se transformă apoi în contracte de imagine avantajoase.

Dacă vrei să înveți cum să fii blogger, vlogger sau influencer, o facultate din România își propune să pregătească o nouă generație de vedete ale mediului online.

Recent, reprezentanți ai Universității Dunărea de Jos din Galați au anunțat că instituția de învățământ superior va organiza în perioada următoare mai multe cursuri de blogger, vlogger și influencer, marcând o premieră absolută pentru învățământul universitar de la noi din țară.

Cursurile au fost create de Departamentul de formare continuă și transfer tehnologic.

Facultatea din România care te învață cum să fii blogger, vlogger sau influencer. Condiția esențială pusă de organizatori

Cât costă cursurile

Condiția pe care trebuie să o îndeplinească toți cei care doresc să se înscrie este să fi absolvit cel puțin liceul.

„Organizarea acestor cursuri este un prim pas în adaptarea conţinuturilor noastre educaţionale la noile cerinţe de pe piaţa muncii, aflată într-o continuă schimbare. Pentru noi este foarte important să le oferim cursanţilor conţinut relevant care să îi ajute să înceapă o carieră în acest domeniu.

Vom avea atât informaţiile teoretice, cât mai ales informaţii practice. Acesta este motivul pentru care am apelat la formatori care au deja experienţă în acest domeniu şi sunt în măsură să ofere informaţii aplicate”, a declarat decanul Facultăţii de Litere, Simona Antofi.

Viitorii cursanți vor avea ocazia să învețe de la cei care se bucură de succes în aceste domenii. Printre formatorii aleși de Universitatea Dunărea de Jos se numără Gina Bradea – blogger culinar; Gabriel Coveşeanu – Cove – actor, prezentator de televiziune, influencer; Radu Alexandru (Pitici Gratis) – blogger, vlogger; Dan-Cătălin Predescu – jurnalist, blogger şi influencer gălăţean. Sfaturile acestora vor fi completate de informații structurate și prezentate de profesori de la Facultatea de Litere a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Cei interesați mai trebuie să știe că taxa pentru aceste cursuri este de 300 de lei, corespunzătoare celor 20 de ore prevăzute în planurile de învăţământ.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...