F.C. Argeș și-a prezentat noile echipamente. Răzvan Radu: „Portretul lui Dobrin, îngerul păzitor al echipei, a fost mutat pe piept”

Cristi Ionică 14.07.2021, 20:39

F.C. Argeș și-a prezentat noile echipamente. Echipa este pregătită să abordeze noul sezon și să scrie din nou istorie. După ce sezonul trecut a fost revelația returului, câștigând aproape tot, anul acesta obiectivul este unul îndrăzneț. Accederea în play-off și, implicit, clasarea în primele opt. Având în vedere că lotul este unul tânăr, antrenorii la fel,obiectivul se poate îndeplini.

F.C. Argeș și-a prezentat noile echipamente

Astăzi, după o pauză de doi ani, alb violeții s-au întâlnit, în sfârșit, cu suporterii. Cu această ocazie și-au prezentat și noile echipamente. Culorile sunt alb – violet pentru echipamentul de joc de acasă, cu motive geometrice neregulate, și violet complet pentru deplasare.

Ecchipamentul de joc pentru acasă, în culorile alb -violet, a fost alegerea suporterilor. Designerul polonez care s-a ocupat de grafica acestora, a venit cu multe elemente de inovație. Portretul lui Dobrin, îngerul păzitor al echipei și esența Argeșului, a fost mutat de pe mâneca dreaptă, pe piept, în încercarea de a da un imbold jucătorilor. Echipamentul de deplasare, preponderent violet, a fost desenat de designerul polonez și în felul acesta încercăm să păstrăm tradiția vulturilor alb violeți, a spus Răzvan Radu, cel care se ocupă de look-ul echipei.

Echipamentul cu care F.C. Argeș va debuta în noul campionat va fi cel de deplasare, pentru că primul meci va fi în vulcanul alb-albastru de la Craiova. Antrenorul Andrei Prepeliță știe că va fi un meci greu, mai ales că va fi primul meci cu suporteri, după o pauză așa mare.

F.C. Arges si-a prezentat noile echipamente
Cristi Tanase

Echipa este încrezătoare căpoate scoate un rezultat pozitiv. Mergem la Craiova să nu pierdem,mai ales că stagiunea de pregătire a fost una de calitate.Cu Nea Gicu pe piept și în inimi, altfel vom aborda partidele, a spus antrenorul Andrei Prepeliță.

În noua echipă se regăsește și Cristi Tănase, sau Dodel, așa cum îl alintă suporterii. După 15 ani de peregrinări pe la echipe din țară și străinătate, acesta a revenit acasă și este gata să pună umărul pentru echipa care l-a lansat în fotbalul mare.

De fiecare dată am emoții când joc acasă, mai ales că acum, vom avea și suporterii cu noi. E un drum nou și simt că mai am multe de spus. Sunt pregătit pentru tot ce va urma.

Jean Vlădoiu, managerul general al lui F.C. Argeș, cel care a lăsat o slujbă bine plătită la federație pentru a veni la conducerea echipei într-o perioadă grea, spune că încrederea este elementul de bază.

Am mare încredere în staff și jucători. Au avut un sezon de pregătire foarte bun și, cred eu, că se pot bate de la egal la egal cu orice echipă din România. Știți returul de excepție, când am fost la un pas de play-off. Cred că vom face un meci bun la Craiova, de unde sper că vom veni cu cel puțin un punct. Ar însemna mult pentru moralul echipei, a declarat Jean Vlădoiu.

După sesiunea de autografe, principalul Andrei Prepeliță a oferit și primele abonamente. Primul suporter care a plătit 2500 de lei pentru un abonament, cei drept, la tribuna zero, este de aceeși vârstă cu clubul. Ion Matei este născut în 1953 și practica a crescut cu echipa.

Am așteptat doi ani momentul ăsta. Când spui Pitești, spui Dobrin. Am prins toate momentele mari ale echipei și, în continuare, vreau să fiu alături de ea.

În primele ore, clubul a vândut aproximativ 2000 de abonamente, mulți dintre cei veniți azi spunând că vor merge și la Craiova, în weekend. Cel mai mare of al piteștenilor este acela că, deocamdată, nu au un stadion modern.

Urmăriți Impact.ro și pe