Explicația hainelor colorate purtate de Regina Elisabeta. De ce apela adesea la ținute extrem de îndrăznețe

Anca Manolica 12.09.2022, 17:58
Explicația hainelor colorate purtate de Regina Elisabeta. De ce apela adesea la ținute extrem de îndrăznețe

Regina a fost una dintre cele mai mari figuri ale modei pe care lumea le-a cunoscut vreodată. O dovadă a vieții sale extraordinare este faptul că 70 de ani de stil vor rămâne una dintre cele mai mici realizări ale sale. A purtat galben, roșu, roz, violet, albastru sau verde, dar a fost suficient de discretă încât să nu aflăm vreodată care era culoarea ei preferată. Iată de ce alegea aceste ținute deosebite.

Timp de zeci de ani, Regina a purtat cele mai atrăgătoare nuanțe

Vestea morții reginei Elisabeta a II-a a îndoliat o lume întreagă, pentru că cel mai longeviv monarh din istoria actuală a Marii Britanii nu a fost o figură publică oarecare. După 70 de ani pe tronul englez, regina a lăsat un loc liber în monarhie, în cultura populară, în diplomația mondială și, dacă ne referim la subiectul articolului, a lăsat un loc în lumea modei care este foarte puțin probabil să fie ocupat.

Cu toții avem cu o imagine unică în minte cu ceea ce purta regina. Nu există culoare pe care să nu o fi purtat și, cu siguranță, este una dintre puținele persoane care a riscat o paletă de nuanțe atât de vii. Cu toate acestea, mulți se întreabă cărui fapt se datorează aceste alegeri vestimentare deosebite. Să fi fost dependentă de culori?

Regina Elisabeta purta mereu ținute viu colorate
Regina Elisabeta purta mereu ținute viu colorate

Care este motivul real pentru care Regina Elisabeta a II-a purta haine viu colorate

Există un motiv foarte precis pentru care toți ochii lumii au văzut-o pe Elisabeta a II-a purtând culori vii, iar acesta a fost dezvăluit de nora reginei pentru documentarul din 2016 intitulat „The Queen at 90”. Contesa Sophia de Wessex a spus că răposata Elisabeta a II-a a purtat aceste culori pentru a fi văzută și remarcată printre mulțimea de oameni care participa la evenimentele sale de stat.

„Ea trebuie să iasă în evidență pentru ca oamenii să poată spune „Am văzut-o pe regină”. Nu uitați că, atunci când apare undeva, mulțimile sunt de două, trei, patru, 10, 15 adâncimi, iar cineva vrea să poată spune că a văzut o bucată din pălăria reginei când a trecut pe lângă ea”, a declarat Sophie, contesa de Wessex.

De altfel, Regina Elisabeta a II-a era cunoscută pentru celebrul ei citat, „Trebuie să fiu văzut pentru a fi crezut”, o remarcă de care a ținut cont cu succes în look-urile ei iconice.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...