Explicația genială dată de primarul din Argeș prins la volanul unui camion cu lemne furate

Rădulescu Valentin 31.10.2020, 10:33
Explicația genială dată de primarul din Argeș prins la volanul unui camion cu lemne furate

Primarul PSD din Vlădești, Argeș, a fost prins transportând ilegal un camion plin cu lemne furate. Bărbatul în vârstă de 53 de ani nu avea la el nici un document care să confirme transportul legal al acestora, iar în urma evenimentului s-a ales cu dosar penal. Care a fost răspunsul lui atunci când a fost întrebat ce căuta la volanul unui astfel de vehicul?

Primarul din Argeș transporta lemne furate

Dică Hristu Cristian, primarul din Vlădești, a fost prins de către polițiștii de la Combaterea Delictelor Silvice, Argeș, la volanul unei mașinii cu care transporta 38,73 de metri cubi de material lemnos, însă fără documentele legale de proveniență. Așadar, autoritățile au luat în calcul că acesta conducea un ansamblu auto format din o autoutilitară cu remorcă și macara, iar transportul pe care îl efectua ar fi ilegal.

În urma faptei pe care a comis-o, primarul din Vlădești s-a ales cu dosar penal și riscă amendă sau pedeapsa cu închisoarea de la 6 luni la un an. Atât materialele pe care le transporta, dar și vehiculul, au fost confiscate de către autorități.

-Vi se pare normal ca un primar să facă așa ceva?

– Normal, nu e corect.

– Gaterul e profitabil?

– Posibil că da. Din câte știm, se câștigă bine.

– Pe dânsul personal nu l-ați văzut niciodată să lucreze la gater, cu mașina de lemne?

– Nu l-am văzut.”, se arată într-un interviu, scrie digi24.ro.

primarul din vladesti prins transportând ilegal lemne
primarul din Vladesti prins transportând ilegal lemne. Sursă Foto: digi24.ro

Ce explicație a dat Edilul?

Primarul din Vlădești a mărturisit că era înafara programului de lucru, iar astfel a ocupat postul de șofer la firma soției sale. Acesta a spus că  firma rămăsese fără șofer și s-a oferit să ocupe postul pentru a duce la final transportul lemnelor.

„Eu eram doar șofer. (Reporter: Și dumneavoastră pe ce cantitate aveați?) 34, 33… nu știu, că nu sunt eu cel care fac hârtiile. Soția nu mai are șofer. Nu, nu mă ocup de gater. Mă ocup doar de primărie. Era la ora 18:00, în afara orelor de program.”, a spus Hristu Cristian, potrivit sursei citate de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe