Experiența nebunească trăită de Carmen Brumă în Rusia. Era doar o adolescentă și soldații au amenințat-o

Ioana Bucur 28.08.2022, 10:55
Experiența nebunească trăită de Carmen Brumă în Rusia. Era doar o adolescentă și soldații au amenințat-o

Celebra prezentatoare și-a petrecut o bună parte a adolescenței la Moscova, în perioada în care tatăl ei era atașat militar. Vedeta nu își amintește cu plăcere despre acei ani. Acolo au început și problemele cu greutatea, însă o altă amintire o va urmări întreaga viață. Carmen Brumă a avut parte de o experiență nebunească în Rusia. Totul a început cu o dorință pe care o au și astăzi tinerii. Cum au ajuns soldații să o amenințe cu arma.

Ce a pățit Carmen Brumă în Rusia

Ca adolescentă, Carmen Brumă a trăit câțiva ani în Rusia, la Moscova, unde tatăl ei fusese atașat militar. Perioada petrecută acolo nu este, însă, o sură de amintiri plăcute.

Într-un interviu mai vechi, celebra prezentatoare a povestit o experiență nebunească, la finalul căreia a ajuns să fie amenințată cu pușca de militari.

Totul a început cu o dorință banală pentru orice tânăr. Voia să meargă la discotecă, cea mai apropiată fiind în curtea ambasadei bulgare. Într-o seară, a decis să își ia inima în dinți și a sărit gardul ambasadei. Câteva minute mai târziu, era amenințată cu arma de soldați.

„Nu aveam discotecă în clădire, așa ca am ochit-o pe cea de vizavi de noi, situată chiar în curtea ambasadei bulgare. Într-o noapte am sărit gardul ambasadei, dar am dat de belea, căci soldații m-au amenințat cu pușca”, a povestit Carmen Brumă.

Experiența nebunească trăită de Carmen Brumă în Rusia. Era doar o adolescentă și soldații au amenințat-o
Carmen Brumă

Acolo au început și problemele cu greutatea: „Trebuia să mă refugiez în ceva”

Tot în Rusia au început problemele cu care s-a luptat o bună perioadă de timp – kilogramele în plus. La finalul clasei a IX-a, când se bucura de popularitate în rândul colegilor de liceu, a fost nevoită să își lase viața din România în urmă și să o ia de la capăt în Rusia. Din frustrare, și-a găsit alinarea în mâncare.

„La Moscova m-am îngrăşat, pentru că m-am refugiat în mâncare. Eram în clasa a IX-a şi mă aflam pe culmile gloriei mele adolescentine. Intrasem în finala concursului „Miss Adolescenţa”. Eram vedeta liceului.

Ai mei nu m-au lăsat însă să particip la această finală pentru că urma să ne mutăm în Moscova, nu se ştia pentru cât timp, poate pentru patru ani.

Eram teribil de frustrată că ratasem concursul. A fost o formă de protest idioată, cea mai proastă soluţie pe care o puteam alege. Trebuia să mă refugiez în ceva şi am ales ciocolata”, povestea vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...