EXCLUSV! Cristi Borcea, probleme grave de sănătate după ce a fost eliberat. Apropiații se tem de cel mai crunt diagnostic

Redacția IMPACT 20.01.2020, 17:14
EXCLUSV! Cristi Borcea, probleme grave de sănătate după ce a fost eliberat. Apropiații se tem de cel mai crunt diagnostic

Deși a răsuflat ușurat după ce a ieșit din închisoare, Cristi Borcea se confruntă acum cu grave probleme. Soția sa, Valentina Pelinel este vizibil îngrijorată de la aceste chestiuni. Despre toate aceste lucruri, puteți citi în exclusivitate într-un material realizat de Impact.ro.

Cristi Borcea nu scapă de probleme

Cristi Borcea și-a luat o piatră de pe inimă în luna noiembrie a anului trecut, atunci când i s-a aprobat cererea de eliberare condiționată din închisoare, după mai bine de cinci ani petrecuți în spatele gratiilor. Ajuns acasă, alături de Valentina Pelinel și de cei trei copii ai lor, omul de afaceri a răsuflat ușurat, crezând că problemele lui s-au terminat. Și-a luat familia și a plecat la munte, pentru a se bucura în liniște de sărbătorile de iarnă.

Cristi Borcea, alături de familie, în vacanța de iarnă. Foto: Facebook / Valentina Pelinel Page
Cristi Borcea, alături de familie, în vacanța de iarnă. Foto: Facebook / Valentina Pelinel Page

Numai că problemele de sănătate i-au dat mari bătăi de cap fostului acționar de la Dinamo, care este dispus să meargă oriunde în lume pentru a se trata, cu speranta că va reveni omul de odinioară.

„De data aceasta nu se confruntă cu problemele de sănătate pe care le știm cu toții. De când a ieșit din închisoare nu își găsește locul, are insomnii, stări de anxietate, dar și ușoare stări de depresie. Imunitatea lui este la pământ, datorită condițiilor precare din închisoare. Cristi este disperat să redevină un om energic, puternic!”, a declarat un apropiat al fostului dinamovist.

Strigăt de ajutor disperat către nașul său

La scurt timp după ce a observat că se simte din ce în ce mai rău, Cristi Borcea a cerut ajutorul nașului său, omul de afaceri Marius Vizer.
„Cristi a fost plecat la Budapesta câteva zile. Încearcă să găsească cele mai bune clinici din Europa, care să îl ajute să-și recupereze sănătatea. Pentru stările de anxietate, cu siguranță va apela la un tratament homeopat”, ne-au mărturisit aceleași surse.
Deși mulți au considerat că Borcea va salva Dinamo de la faliment, fostul președinte al aceluiași club nici nu vrea să audă de acest aspect.

„Nu mă interesează Dinamo sau ceea ce s-a mai scris și v-am anunțat din octombrie 2018 în ce condiții aș putea să mă întorc în fotbal. Nu se pune problema fără un stadion nou. Nu mă întorc în fotbal”, mărturisea Borcea cu puțin timp în urmă.

Cristi Borcea, tată a nouă copii, cu patru femei

Cristi Borcea a ținut ani la rând primele pagini ale ziarelor cu relațiile sale amoroase. A fost însurat de trei ori, divorțând de fiecare dată de soție pentru amantă. În prezent, fostul acționar al Dinamo este căsătorit cu Valentina Pelinel.

  • Copiii lui Borcea cu prima soţie, Mihaela, doi băieţi şi o fetiţă : Patrick (21 ani) Melissa (16 ani) Angelo (16 ani)
  • Copiii lui Borcea cu a doua soţie, Alina Vidican, un băiat şi o fetiţă: George Alexandru (7 ani) Gloria (4 ani)
  • Copilul lui Borcea cu avocata Simona Dana Voiculescu (au avut o relaţie cât timp era căsătorit cu Alina Vidican): Andreina Carolyn Christine (11 ani)
  • Copiii lui Borcea cu actuala soţie, Valentina Pelinel, un băiat şi gemene : Milan (3 ani) Indira Maria (9 luni) Rania Maria (9 luni)
Urmăriți Impact.ro și pe