EXCLUSIV Visul neîmplinit al lui Marian Drăgulescu. Mesaj emoționant pentru români, de Ziua Națională

Marian Cărăvan 01.12.2020, 00:00
EXCLUSIV Visul neîmplinit al lui Marian Drăgulescu. Mesaj emoționant pentru români, de Ziua Națională

Marian Drăgulescu este cu gândul la visul său neîmplinit. Multiplul nostru campion speră ca în curând așteptarea să ia sfârșit. Totodată, a transmis un mesaj emoționant pentru români, de Ziua Națională.

Visul neîmplinit al lui Marian Drăgulescu

La aproape 40 de ani, Marian Drăgulescu continuă să uimească lumea sportului. Deși s-a retras de trei ori, a revenit de fiecare dată și a reușit să-și treacă numele pe lista performerilor. Acum e singura speranță a României pentru o medalie în gimnastica masculină la Jocurile Olimpice. „Marocanul” s-a calificat pentru a cincea oară la competiția supremă. Anul viitor, la Tokyo, speră să-și îndeplinească visul. Pentru că Marian Drăgulescu are un mare of. În exclusivitate pentru Impact.ro, marele nostru campion ne-a dezvăluit după ce tânjește de două decenii încoace.

„Mi-au plăcut provocările, am avut obiective mari dintotdeauna. Și le am și în continuare. Lucrurile s-au legat, se leagă și se vor lega și de acum înainte.
După problemele de anul acesta, legate de pandemie, încerc să fiu optimist și să sper că anul viitor, la Jocurile Olimpice, mă va prinde într-o formă extraordinară, sănătos. Și să vin cu medalia de aur de la Olimpiadă. E singura medalie din palmares care îmi lipsește. Am medalii la Olimpiadă, dar «aia galbenă» se lasă destul de mult așteptată. Sper să nu se mai lase așteptată și la anul să mă lipesc și eu de o medalie de aur”, a spus Marian Drăgulescu în exclusivitate pentru Impact.ro.

Mesaj emotionant al lui Marian Dragulescu, de Ziua Nationala
Mesaj emotionant al lui Marian Dragulescu, de Ziua Nationala

Mesaj emoționant de Ziua Națională: „Haideți să ne iubim țara!”

E 1 Decembrie, Ziua Națională a României, iar un mare campion cum este Marian Drăgulescu, a ținut să transmită un mesaj pentru toți românii. E un mesaj emoționant, de Ziua Națională. Un mesaj pe care Marian Drăgulescu ni l-a oferit în premieră.

„Salutare, dragilor! Astăzi, de 1 decembrie, vreau să vă urez la mulți ani! La mulți ani, români! La mulți ani, România! Avem o țară atât de frumoasă, avem munte, avem mare, nu știu câte țări s-ar putea mândri cu un asemenea relief. Așa că haideți să ne iubim țara și să ne respectăm mai mult unii pe alții. Încă o dată: la mulți ani, români! La mulți ani, România! Vă pup”, este mesajul marelui campion Marian Drăgulescu, de ziua națională a României.

Marian Drăgulescu este cvadruplu campion mondial la sol și dublu campion mondial la sărituri. Are trei medalii la Jocurile Olimpice (argint la sol și bronz la sărituri și cu echipa, toate la Atena 2004). În palmaresul său sunt 18 medalii la Europene și 10 medalii la Mondiale.
Marian Drăgulescu a primit titlul de Maestru Emerit al Sportului, pentru întreaga activitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI