Exclusiv: Viorica și Ioniță de la Clejani au ajuns la capătul puterilor. Adevărul nebănuit despre copiii lor, Margherita și pe Fulgy

Alexandra Andrei 27.05.2020, 13:40
Exclusiv: Viorica și Ioniță de la Clejani au ajuns la capătul puterilor. Adevărul nebănuit despre copiii lor, Margherita și pe Fulgy

După doi ani de scandaluri, cauzate, în principal, de consumul de droguri, Viorica și Ioniță de la Clejani au decis să pună piciorul în prag, cerându-le Margheritei și lui Fulgy să părăsească vila în care locuiau toți. Desigur, nu i-a lăsat pe străzi, ci le-a cumpărat fiecăruia câte un apartament de lux.

Viorica și Ioniță de la Clejani au ajuns la capătul puterilor

Este considerată una dintre cele mai bune voci ale României, reșind să își construiască o carieră solidă în cele două decenii de când se află pe scenă. Viorica de la Clejani a pozat mereu într-o persoană veselă, jovială, cu o familie frumoasă și mult noroc la bani.

În ultima perioadă, însă, faptele demonstrează că îndrăgita artistă nu este chiar atât de norocoasă pe cât pare. Fiul său a fost implicat în nenumărate scandaluri și a avut probleme cu poliția, ajungând să fie internat într-o clinică de dezintoxicare (ordin judecătoresc), iar Margherita a fost, zilele trecute, protagonista unui accident de circulație.

Exclusiv Viorica și Ioniță de la Clejani au ajuns la capătul puterilor Adevărul nebănuit despre copiii lor, Margherita și pe Fulgy
Viorica și Ioniță de la Clejani și-au luat mâna de pe copiii lor, Margherita și Fulgy, de aproximativ jumătate de an

Din fericire, mașina pe care tânăra de 28 a “pocnit-o”, era staționată regulamentar și nu au existat victime. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii, care au decis să o ducă pe Margherita la INML deoarece nu era coerentă și delira. Ei s-a făcut si un test drog, care a ieșit pozitiv la heroină. Așa cum era de așteptat, Viorica de la Clejani și-a apărat ca o leoaică fiica, însă, în realitate, ea a ajuns la capătul puterilor.

Adevărul nebănuit despre copiii lor. Margherita și Fulgy au probleme mari cu drogurile

Surse de încredere ne-au mărturisit că în rândul apropiaților este cunoscută dependența de droguri a celor doi copii ai Clejanilor. Viorica și Ioniță au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru a-i aduce pe Fulgy și pe Margherita pe calea cea bună însă, sătuli de atâtea scandaluri, ei au decis să “își ia mâna de pe ei”.

“Viorica și Ioniță le-au luat fiecărui copil câte un apartament de lux. Se săturaseră ca fel de fel de tineri și tinere să se perinde prin casa lor. Amândoi au asistat și la certuri îngrozitoare, așa că au decis că liniștea lor e cea mai important și fiecare trebuie să stea la casa lui. Ioniță s-a luptat enorm pentru copiii lui, i-a adunat pe fiecare de pe te miri unde, a dat bani grei pentru a aplana conflicte. Efectiv nu știe ce să mai facă, nu știe cum să îi controleze. Viorica plânge mereu, săraca. Cred că cea mai mare greșeală este faptul că îi alimentează, în continuare, și pe Margherita și pe Fulgy cu bani. Cu mulți bani. Le face toate poftele. Le este frică să le taie veniturile, pentru că se gândesc ca nu cumva copiii să nu se apuce de prostii și mai mari. Greu să fii părinte cu așa odrasle”, au mărturisit surse din anturajul Clejanilor pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...