Exclusiv: Viorica de la Clejani nu s-a mai putut stăpâni când a văzut rezultatele Margheritei de la INML. Reacția violentă a cântăreței

Alexandra Andrei 28.07.2020, 16:30

Testul făcut la INML de către Margherita în ziua în care a produs accidentul de mașină a scos la iveală faptul că aceasta era drogată cu cocaină în acele momente. Ionița și Viorica au aflat rezultatul din presă, iar Impact.ro a aflat care a fost reacția acestora.

Viorica de la Clejani nu s-a mai putut stăpâni când a văzut rezultatele Margheritei de la INML

Exclusiv Viorica de la Clejani nu s-a mai putut stăpâni când a văzut rezultatele Margheritei de la INML. Reacția violentă a cântăreței (2)
Viorica de la Clejani, reacție violentă la aflarea rezultatelor de la INML pentru Margherita

La sfârșitul lunii mai, în jurul orei 06:00, poliția a fost anunțată că o tânără a lovit mai multe mașini într-o parcare. La fața locului a ajuns în câteva minute un echipaj, care a constatat că șoferița buclucașă este nimeni alta decât Margherita de la Clejani. Nimic ieșit din comun până aici, astfel de incidente se pot întâmpla oricui. Numai că fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani nu a putut răspunde coerent la întrebări, ba chiar delira, spunând că este vedetă la Hollywood și că se află în mașină alături de Johnny Deep. Starea artistei i-a pus pe gânduri pe polițiști, care au efectuat imediat un etilotest, care a ieșit negativ, și încă unul pentru droguri, care a ieșit pozitiv. Astfel, tânpra de 28 de ani a fost dusă la INML pentru prelevarea analizelor din sânge, urmând ca rezultatul să releve, în mod cert, care Margherita avea sau nu droguri în sânge.

Testul la cocaină al Margheritei a ieșit pozitiv. Reacția violentă avută de Viorica

În tot acest timp, ea a încercat să inducă opinia publică în eroare, spunând că nu era drogată atunci când a provocat accidentul, ci doar că era obosită. La rândul lor, ca doi părinți dedicați, Ioniță și Viorica au susținut și ei sus și tare că fiica lor nu consumă droguri și că era atât de bulversată de la pastilele de slăbit, care îi fac rău. După multe alte reacții absolut șocante, printre care și una în care a sărit să bată o echipă de reporteri de la Antena 1, Margherita și-a dat seama că a exagerat, așa că a schimbat strategia. A acordat interviuri și a pozat într-o femeie de afaceri de succes, cuminte, pe picioarele ei. Adevărul, însă, iese întotdeauna la iveală, iar tânăra nu avea cum să facă rabat de la regulă.

Rezultatele analizelor au ajuns la poliție, iar în sângele Margheritei a fost descoperit un cocktail de stupefiante, printre care și cocaină. Conform informațiilor obținute de Impact.ro, Viorica a suferit un șoc atunci când a aflat și ar fi sărit să o păruiască pe Margherita.

“Numai părinte să nu fii în astfel de momente. Margherita a jurat că nu se droghează, iar Viorica a crezut-o și i-a luat apărarea, se bătea mereu cu pumnii în piept că va arăta public analizele, ca toată lumea să vadă că fiica ei nu este consumatoare. A fost mare scandal în familie, Viorica și-a pierdut controlul și energia. Ea munceste de 30 de ani pe rupte ca cei doi copii să trăiască în lux, iar ei uite ce fac: se droghează, consumă alcool, sunt scandalagii și puturoși.”, ne-au dezvăluit persoane din anturajul familiei de la Clejani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...