Exclusiv. Viața dublă pe care o ducea Anamaria Prodan înainte de divorț. Se închidea cu el în dormitor, cu soțul în camera alăturată

Alexandra Andrei 18.02.2020, 20:53
Exclusiv. Viața dublă pe care o ducea Anamaria Prodan înainte de divorț. Se închidea cu el în dormitor, cu soțul în camera alăturată

Anamaria Prodan este una dintre cele mai controversate prezențe din showbizu-ul românesc autohton. Impresara, aflată la a doua căsnicie cu Laurențiu Reghecampf se consideră o femeie împlinită și fericită. Însă, puțini știu cum au stat, de fapt, lucrurile între ea și Reghe și cum a gestionat aceasta situația cu fostul soț.

Anamaria Prodan ducea o viață dublă: ”Se închidea cu el în dormitor cu soțul în camera alăturată”

Noua vedetă Antena Stars a vorbit recent despre situația dintre ea și fostul soț, Tiberiu Dumitrescu și a infirmat zvonurile potrivit cărora ea și Laurențiu Reghecampf ar divorța. De asemenea, vedeta a dezvăluit că ea a divorțat în secret de primul său soț, însă cu toate acestea au continuat să locuiască în aceeași casă timp de doi ani, de dragul fetelor pe care le au împreună.

Însă, potrivit unor surse Impact.ro, Anamaria Prodan era vizitată în aceeași perioadă de Laurențiu Reghecampf, cu care se închidea în cameră. Asta în vreme ce omul care îi era, în acte, soț, era prezent în casă. ”Despre divorțul meu nu a știut nimeni (n.r. divorțul de fostul soț Tiberiu Dumitrescu). Eu eram divorțată de doi ani și locuiam cu soțul meu în casă și copii mei”, a declarat Anamaria Prodan pentru Cancan.

Anamaria Prodan, la nunta cu primul soț, Tiberiu Dumitrescu
Anamaria Prodan, la nunta cu primul soț, Tiberiu Dumitrescu

Mariajul Anamariei Prodan cu Tiberiu Dumitrescu a durat nouă ani

Anamaria Prodan s-a căsătorit cu Tiberiu Dumitrescu în 1998. Mariajul dintre cei doi a durat până în 2007, când au decis să o ia pe căi separate. Cuplul are două fiice, Rebecca (20 de ani) și Sarah (19 ani). Actuala impresară îl cunoscuse deja pe Laurențiu Reghecampf încă de pe vremea când încă mai era căsătorită, în acte, cu Tiberiu.

Prodanca și Reghe au făcut nunta în 2008, aproape imediat după ce s-a oficializat despărțirea de primul soț. Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas și au împreună un băiat, pe Laurențiu junior, sau Bebeto, așa cum i se spune.

Anamaria și Laurențiu sunt protagoniștii unui show de televiziune, intitulat ”Prodanca și Reghe, prețul succesului”, care poate fi urmărit pe postul de televiziune Antena Stars. Cei doi încasează aproximativ 150.000 de euro pentru acest reality show.

 

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...