EXCLUSIV. Văduva artistului ucis de Covid-19 n-are bani nici de pâine. ”Vă implor, ajutați-mă cu un loc de muncă”

Carmen Andrei 03.03.2021, 10:16
EXCLUSIV. Văduva artistului ucis de Covid-19 n-are bani nici de pâine. ”Vă implor, ajutați-mă cu un loc de muncă”

Jeanine Ionescu a ajuns la fundul sacului, la două luni de la decesul soțului ei, Lucian Ionescu, impresarul care a pierdut lupta cu virusul ucigaș, pe 26 decembrie. Jeanine și Lucian aveau mai multe împrumuturi la bancă, pentru casă, mașină și firma de impresarit, iar acum, pentru că ea nu mai are niciun venit, Jeanine se teme să nu ajungă pe străzi: ”Sunt în urmă cu două rate, nu am bani, am lucrat cot la cot, în impresariat, cu Lucian, dar acum, în pandemie, nu sunt spectacole. Sunt disperată, vă implor, ajutați-mă, caut un loc de muncă, altfel banca mă lasă fără casă!”, ni s-a confesat femeia îndoliată, în exclusivitate pentru impact.ro.

Văduva impresarului Lucian Ionescu, ucis de Covid-19, n-are bani nici de pâine

Jeanine este disperată, d-abia reușește să se peticească de la o zi la alta. Cu greu mai găsește și ce să pună în farfurie pentru fiica ei, Alexandra, care suferă din naștere de o boală autoimună, cântărind doar 40 de kilograme, la 17 ani: ”Ne este foarte greu, nu am pensie de urmaș, căci Lucian nu era pensionar, firma de impresariat este pe minus de anul trecut. Am absolvit Facultatea de Filologie, secția Română-Franceză, dar nu pot preda, nu pot da meditații, pentru că nu am lucrat în învățământ și nu am voie”, ne-a spus văduva lui Lucian Ionescu.

Femeia îndoliată se teme să nu rămână fără bunurile pentru care a plătit deja mulți ani rate: ”Am casă, firmă și mașină luate în rate, ajung, în total, lunar, la aproape 5.500 de lei. De unde să iau acești bani? Importantă este casa, am rată de 1.700 de lei lunar, încă 30 de ani. Am încercat să amân câteva rate, dar nu am găsit înțelegere la bănci. Vă rog, vă implor, cineva să mă ajute să îmi găsesc un loc de muncă decent, ca să am grijă de casă, de fiica bolnavă. Și ea se luptă să mă ajute, este o pictoriță talentată, a scos la vânzare câteva icoane și tablouri, pe contul de Facebook al lui Lucian Ionescu, dar nu cumpără mai nimeni, lumea nu are acum bani pentru pictură”, ne-a mai spus Jeanine Ionescu.

Vaduva impresarului Lucian Ionescu, ucis de Covid-19, n-are bani nici de paine
Vaduva impresarului Lucian Ionescu, ucis de Covid-19, n-are bani nici de paine

Locuiește de 9 ani în aceeași casă cu Monica de la Candy, care i-a dăruit un băiat lui Lucian Ionescu

Lucian Ionescu, fostul mare impresar al vedetelor, a fost un om inimos, astfel că pe fiul avut cu solista Monica, din trupa ”Candy”, și care pe 5 martie împlinește 11 ani, l-a adus tot în casa lui. Apoi, a chemat-o și pe Monica, așa că, până în ultima clipă a vieții, Lucian, Monica și Jeanine au trăit, cu toții, sub același acoperiș.

Monica de la Candy, care îi ajuta în impresarit, se străduiește și ea acum să-și găsească un loc de muncă, până când lumea artistică va putea reveni la viață: ”Eu, Lucian și Monica am trăit împreună, timp de 9 ani, în aceeași casă. Lucian a vrut ca băiatul lui să aibă și tată și mamă. Fiul lor îi duce dorul lui Lucian. Vorbește cu papagalul pe care i l-am luat, crede că e reîncarnarea tatălui său. Orice vrea să facă îi spune papagalului. Ți se rupe inima, când îl vezi, îl adora pe Lucian, dormea la spatele lui, seara spuneau împreună rugăciuni”, ni s-a mai confesat Jeanine Ionescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI