EXCLUSIV: Unde se afla, de fapt, mama Cristinei Țopescu în tot acest timp. Decizia de ultimă oră pe care a luat-o femeia

EXCLUSIV: Unde se afla, de fapt, mama Cristinei Țopescu în tot acest timp

Sfârșitul cutremurător al Cristinei Țopescu a impresionat o țară îndreagă și a adus o durere de nedescris aproapiaților acestei, în special femeii care i-a dat viață. Stabilită de ani buni în străinătate, vestea morții jurnalistei a căzut ca un trăsnet pentru Rodica Țopescu, care a făcut demersurile necesare pentru a veni cât mai repede în țară.

EXCLUSIV: Unde se afla, de fapt, mama Cristinei Țopescu în tot acest timp

Mama Cristinei Țopescu se află stabilită în străinătate de ani buni, motiv pentru care aceasta nu a putut să meargă mai devreme la casa jurnalistei pentru a încerca să dea de ea. Inițial, Rodica Țopescu a locuit în Germania, însă acum ea se află stabilită în Suedia.

Potrivit surselor impact.ro, îndată cum a aflat tragica veste, femeia a făcut demersurile necesare pentru a veni cât mai repede la căpătâiul fiicei sale. Astfel, impact.ro a aflat că Rodica Țopescu va ajunge, marți (14 ianuarie), în țară, luând astfel cel mai repede zbor pe care l-a găsit pentru a veni în România.

Cristina Țopescu, alături de tatăl său

Cristina Țopescu, alături de tatăl său

La sfârșitul anului 2018, Cristina și mama ei petreceau sărbătorile de iarnă împreună, lucru redat printr-un mesaj de jurnalistă pe o rețea de socializare.

“La mămica mea dragă, de Crăciun, amândouă cu gândul la tatăl meu. Știu că e și el cu mine”, este mesajul scris Cristina Ţopescu, postat pe 25 decembrie 2018.

În 2018, Cristina a petrecut Crăciunul alături de mama sa

În 2018, Cristina a petrecut Crăciunul alături de mama sa

Descrierea emoționantă însoțește o poză cu Rodica Țopescu, mama Cristinei. Atunci, prietenii virtuali ai jurnalistei le-au lăsat acestora numeroase mesaje cu urări și gândurile lor bune.

Cristina Țopescu a fost găsită, duminică, 12 ianuarie, fără suflare în locuința ei din Otopeni. Vecina jurnalistei a fost cea care a semnalat la 112 dispariția Cristinei, după ce timp de trei săptămâni nu a reușit să dea deloc de ea.

Polițiștii au deschis un dosar de moarte suspectă, urmând ca medicii legiști să stabilească cauza exactă a morții. Conform unor surse INML, Cristina Țopescu ar fi făcut comoție cerebrală.

Vecina jurnalistei mărturisește că aceasta se confrunta în ultima perioadă cu atacuri de panică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI