Exclusiv: Un cunoscut artist român a moștenit o avere de 500.000 euro. Decizia radicală luată după ce s-a văzut cu atâția bani

Alexandra Andrei 22.05.2020, 20:46

Unul dintre cei mai interpreți de muzică populară a moștenit recent o avere de aproape jumătate milion de euro. Este vorba despre o vilă superbă în Spania, pe Costa del Sol, iar Impact.ro are toate detaliile.

Se mută în Spania și se apucă de turism!

Ultimii ani au fost extrem de buni pentru Marian Niculae, liderul trupei Haiducii. Acesta s-a căsătorit în 2018 cu o tânără superbă, Roxana, are concerte pe bandă rulantă, iar recent a primit cadou de la soacra sa o proprietată impresionantă în Spania, pe Costa del Sol, considerată una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță din Europa.

artist, marian neculae, avere, vila, spania
Marian Neculae și soția sa, Roxana

Vila, estimată la aproximativ 500.000 euro, are 3 dormitoare (fiecare cu baie proprie), un living urias, precum și o piscină impresionantă. Cântărețul și soția sa s-au hotătât să închirieze vila în timpul sezonului estival, motiv pentu care lucrează de zor la renovarea acesteia. Cei doi se află în Benalmadena (Costa del Sol) încă din luna februarie.

„Toată renovarea a fost făcută de noi doi. Ne pricepem și ne-a făcut o mare plăcere. Initial trebuia să stăm o lună aici, însă ne-a prins pandemia de coronavirus și nu am mai plecat. Și pentru că am avut mai mult timp, am revonat mai mult decât plănuisem initial. Ne dorim să ne primit invitații într-un mediu deosebit, să aibă la dispoziție toate facilitățile pentru a se bucura de o vacanță de vis. Vila se află la 15 kilometri de aeroportul din Malaga și sunt o mulțime de locuri splendide pe care românii le pot vizita. Întreaga proprietate se poate inchiria cu 230 euro euro/noapte. Am muncit cu tot sufletul și suntem tare entuziasmați, avem emoții mari”, a declarat Marian, pentru Impact.ro.

Vor să se mute în Spania!

În câteva zile, Marian și Roxana vor termina renovările la vila din Spania și așteaptă nerăbdători să se reia zborurile spre România, pentru a se putea întoarce acasă, însă iau în calcul varianta ca din iarna acestui an să se mute definitiv în Costa del Sol.

„Aici oamenii sunt altfel, au altă mentalitate. Sunt mult mai liberi, nu le pasă ce face vecinul. Ne-am simțit extraordinar aici în aceste luni și nu exludem să ne mutăm definitiv aici. Nu voi renunța la muzică, bineînțeles. Și înainte aveam concerte în Spania, precum și în alte țări”, ne-a mai spus îndrăgitul artist.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...