EXCLUSIV Tratamentul secret pe care îl iau medicii pentru a se imuniza. Este vorba de câteva medicamente comune, prevăzute în protocol

Alexandra Andrei 22.10.2020, 17:51
EXCLUSIV Tratamentul secret pe care îl iau medicii pentru a se imuniza. Este vorba de câteva medicamente comune, prevăzute în protocol

Cadrele medicale din mai multe spitale s-au consultat și au făcut o schemă de tratament menită să îi protejeze împotriva virusului cu care se luptă zi de zi

S-a aflat cum se tratează medicii pentru a ține coronavirusul la distanță

Anul 2020 a fost unul extrem de dificil, după ce, întreaga lume s-a confruntat, pentru prima dată în acest secol, cu o pandemie. Primele infectări cu COVID 19 au fost descoperite în China și s-au răspândit cu o viteză uluitoare pe toate continentele.

Primul caz de coronavirus din România a fost depistat în luna martie, iar de atunci, țara noastră a trecut prin adevărate schimbări, lăsându-ne tuturor senzația că, pentru câteva luni, pământul s-a oprit. România se apropie, vertiginos, de 5000 de cazuri de îmbolnăviri pe zi, iar Bucureștiul a intrat, din nou, în scenariul roșu. Școlile, restaurantele și cinematografele s-au închis, iar masca a redevenit obligatorie atât în aer liber, cât și în încăperi.

Medicii iau tratament pentru a nu se infecta cu coronavirus
Medicii iau tratament pentru a nu se infecta cu coronavirus

Aproape 5000 de cadre medicale, infectat cu COVID

Pe teritoriul țării noastre, zeci de spitale de diferite specialități au devenit spitale suport covid, iar cadrele medicale au fost nevoite să lupte cu un virus cu care nu au mai avut de-a face până acum. Până astăzi, aproape 5000 de medici, asistente și infirmiere s-au infectat cu virusul SAR-COV2, iar peste 40 au și pierdut lupta cu viața. La nivel Mondial, situația este teribilă.

Până acum și-au pierdut viața aproximativ 8000 de cadre medicale, oameni care au luptat să își salveze pacienții până în clipa în care boala i-a păcălit și pe ei. În România, mai mulți medici de renume au gândit o schema de tratament prin corpul să se imunizeze, iar rezista la virus să fie una crescută.

Impact.ro a aflat că mii de medici din toată țara iau de mai multe luni Detrical (2000 de unităti/zi), o pastilă de Seleniu/Zinc și una de Vitamina C: “Purtăm câte 2-3 măști și vizieră pe deasupra, două perechi de mănuși în mâini. Am murit toată vara de cald cu aceste costumele acelea ca de astronaut pe noi, pentru că nu am avut voie să dăm drumul la aerul condiționat, ca să nu se răspândească virusul.

A trebuit să asistăm neputinoși la moartea colegilor noștri și ne-am gândit în repetate rânduri oare când ne va veni și nouă rândul. Ne este foarte frică, deși în public suntem curajoși pentru ca trebuie să transmitem încredere. Da, schema de tratament pare a fi una bună, știu că multe cadre medicale o iau pentru a-și întări imunitatea. Astfel, ne protejăm mai mult de COVID”, ne-a declarat un cadru medical de la Matei Balș.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...