EXCLUSIV Traian Berbeceanu, despre infecția COVID și regretul cel mai mare din carantină: „Nu mai pot merge la meciurile CFR-ului!”

Alexandru Catalan 01.12.2020, 19:19
EXCLUSIV Traian Berbeceanu, despre infecția COVID și regretul cel mai mare din carantină: „Nu mai pot merge la meciurile CFR-ului!”

Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, regretă că nu a putut fi prezent, azi, la manifestările organizate de sărbătoarea naţională a României, desfășurate în format restrâns, din cauza actualei pandemii. Traian Berbeceanu, diagnosticat cu COVID-19, ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru impact.ro, în care ne-a povestit despre marea lui dragoste, fotbalul.

Traian Berbeceanu, despre infecția COVID

Traian Berbeceanu, aflat în izolare, promite că, anul viitor, nu va mai lipsi de la manifestările organizate de sărbătoarea naţională a României: ”La anul sigur voi fi în piaţă, la Arcul de Triumf. Mă voi duce ca simplu cetăţean, fiindcă emoţia unor asemenea momente sunt unice în an”, a declarat, pentru impact.ro, Traian Berbeceanu, căruia i se mai zice și ”Comisarul Cattani”, din perioada în care devenise spaima interlopilor din zona Ardealului, din postura de şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Alba.

”Sunt în izolare la domiciliu de mai multe zile şi sunt bine. Am fost testat pozitiv”

Infectat cu COVID-19, Berbeceanu se află de opt zile în autoizolare. ”Sunt în izolare la domiciliu de mai multe zile şi sunt bine, chiar dacă am fost testat pozitiv. Nu am niciun fel de simptome, iar analizele au dat rezultate foarte bune până acum”, mai spune Berbeceanu. Pare hotărât ca, în cazul în care următoarele testări îi vor ieşi negative, să se întoarcă la serviciu odată cu Moş Nicolae. ”După calculele mele, aşa ar reieşi, că de Moş Nicolae mă întorc la muncă. Nu am temperatură, nici nu am avut, iar mirosul şi gustul sunt încă valide‘‘, îşi exprimă el speranţa pe această temă.

Susține că a respectat toate regulile de distanțare

Traian Berbeceanu, în vârstă de 46 de ani, a mai declarat, pentru impact.ro că nu-şi explică maniera în care s-a infectat întrucât spune că a respectat cu conştiinciozitate regulile de distanțare fizică, purtând mereu mască de protecție, care l-a ajutat, totuşi, fie şi în forma ușoară a bolii cu care s-a ales. Faptul că urma să-l întâlnească pe şeful statului la un eveniment legat de vizita acestuia la DSP Bucureşti l-a determinat să-şi facă testul. În plus, se adaugă şi un număr destul de mare al angajaţilor Prefecturii care fuseseră atinşi de noul virus, lucru care i-a dat de gândit.

Este fan CFR Cluj: ” Dacă va fi antrenor Adrian Mutu sper că va face treabă o treabă bună!”

Dar Traian Berbeceanu nu are timp să se plictisească. Pe lângă problemele de serviciu, cu care e în continuare la curent, Berbeceanu e şi un microbist mereu bine informat cu tot ce se întâmplă în lumea sportului-rege. Ca atare, urmăreşte cu atenţie mişcările de pe banca echipei tehnice a formaţiei sale de suflet, CFR Cluj, campioana en-titre. Acolo unde tocmai e pe cale să se producă o schimbare de antrenori, Adrian Mutu, de la echipa naţională de tineret, fiind în cărţi să-i ia locul lui Dan Petrescu. ”Dacă va fi Adrian Mutu sper că va face o treabă bună, dacă nu vom vedea. Lui Dan Petrescu îi ţin pumnii pe mai departe. N-am temeri, îşi va găsi repede o altă echipă‘‘, a precizat acelaşi Berbeceanu.

”Meciurile de Liga Campionilor vor fi pentru mine un excelent prilej de destindere, în izolare!”

El ne-a mai deconspirat unul din cele mai bine secrete personale: în Liga Campionilor le ţine pumnii, necondiţionat, celor de la FC Barcelona. ”Nu prea ratez meciurile din Liga Campionilor. Prin natura lor, acestea sunt programate seara, atunci când programul administrativ se încheie oricum. Aşa că şi atunci, şi acum, când mă aflu în izolare, meciurile de Liga Campionilor vor fi pentru mine un excelent prilej de destindere!”, ne-a mai spus actualul prefect al Capitalei. Acesta şi-a preluat mandatul cu caracter temporar la 22 octombrie, înlocuindu-l pe Gheorghe Cojanu, care înregistrase o serie de bâlbe pe tema infectărilor de COVID-19 din Bucureşti,  reproşate ulterior nu doar de premier, ci şi de şeful statului.

Urmăriți Impact.ro și pe